Pàgina inicial > Notícies > El president de les Corts, Juan Cotino, presenta la renúncia a l'acta de diputat
Ajuda

El president de les Corts, Juan Cotino, presenta la renúncia a l'acta de diputat
13-10-2014

València (13.10.2014). El president de les Corts, Juan Cotino, ha presentat avui al matí la renúncia a l’acta de diputat. Este és el text íntegre presentat en el registre:

 

“Juan Gabriel Cotino Ferrer, diputat electe per la circumscripció de València y president de les Corts Valencianes, mitjançant este escrit, renuncie a la meua condició de diputat d’este parlament i, per tant, al càrrec de president, d’acord amb el que hi ha establert en l’article 10.5 del Reglament de les Corts Valencianes.

 

Vull agrair el treball i l’amistat de totes les persones amb les quals he compartit una dilatada trajectòria política, companys del Partit Popular o d’altres partits polítics, amb els quals he treballat amb il•lusió pels nostres pobles, per la Comunitat Valenciana i per Espanya.

 

Un agraïment a tot el treball dels funcionaris que sempre m’han ajudat des de l’Ajuntament de Xirivella, l’Ajuntament de València, el Ministeri de l’Interior, la Delegació del Govern de València, les distintes conselleries on he tingut responsabilitats i des de les Corts Valencianes.

 

Fa 40 anys vaig arribar a la política per a defensar uns ideals i vaig prendre la ferma decisió de treballar pel bé comú de la societat. Ara, en una decisió que vaig prendre fa temps, crec que ha arribat el moment de tornar a treballar en el camp abans de complir l’edat de jubilació. Però sempre continuaré ajudant i col•laborant per aquelles idees en les quals crec i que en van moure, en el seu moment, a dedicar part de la meua vida a la política.

 

Durant estos anys, estic segur que en més d’una ocasió hauré pres decisions equivocades i fins i tot he pogut ofendre algunes de les persones que han col•laborat amb mi. Els demane perdó de tot cor i reitere el meu agraïment a tants milers de persones que han fet possible que jo poguera treballar pel bé de la societat.


Firme el present escrit
al Palau dels Borja, el 9 de octubre de 2014, Diada de la Comunitat Valenciana
 

Seguiu Les Corts al:
Corts Valencianes. Plaça Sant Llorenç, 4 - 46003 València. Tlf. +34 963 876 100
(Resolució optimitzada de 1280x1024 píxels)