Corts Valencianes


Les Corts reten homenatge a 10 dones representants de la societat valenciana

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

Esta vesprada, les Corts Valencianes celebraran  “les Corts de les Dones”, un acte que es fa des de l’any 2016 i que pretén homenatjar a deu dones, que per la seua trajectòria personal o professional, han primat la defensa de la igualtat i dels drets de les dones.

Amb la dissolució de les Corts no resten diputades ni diputats, més enllà dels membres de la Diputació Permanent, no obstant això, la Institució ha volgut mantindre la solemnitat d’este acte per tal de deixar palès el compromís de la institució amb els valors feministes.

Les dones homenatjades són representants del món acadèmic, professional, de la societat civil i del teixit empresarial valencià. En definitiva, una mostra de la transversalitat del missatge feminista i de la diversitat de rols que les dones assumeixen dins la societat.

L’acte comptarà amb l’actuació de la pianista Renata Casero i la mezzosoprano Consuelo Hueso, que interpretaran peces de les valencianes Matilde Salvador, Consuelo Colomer, Ángeles López Artiga i Maria Teresa Oller. Amb l’esdeveniment es tanquen els actes organitzats per les Corts Valencianes al voltant del dia de les Dones.

Les Corts de les Dones

Les Corts de les Dones
Galeria