Corts Valencianes


Comissió de Justícia, Governació i Administració Local

Lloc de celebració
Hemicicle
Inici
16:30
Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

PRESIDÈNCIA DE LES CORTS VALENCIANES

     D’acord amb els articles 42 i 66.2 de l’RCV, es convoca les il·lustres senyores diputades i els il·lustres senyors diputats membres de la Comissió de Justícia, Governació i Administració Local, a la sessió de la comissió que s’iniciarà el proper dia 10 de desembre de 2020, a les 16.30 hores, al Palau de les Corts Valencianes, amb l’ordre del dia següent:

  1. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la reunió anterior.
  2. Compareixença del director de l’Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball (Invassat) per a explicar les mesures adoptades en matèria de prevenció de riscos laborals en l’administració valenciana, sol·licitada pel Grup Parlamentari Ciudadanos (RE número 18.235), i aprovada per la comissió en la reunió del 30 de juliol de 2020.
  3. Presa en consideració de la Proposició no de llei sobre la implantació de l’expedient electrònic en la justícia valenciana, presentada pel Grup Parlamentari Popular (RE número 8.759, BOCV 49).
  4. Presa en consideració de la Proposició no de llei sobre l’elaboració d’un pla de becaris i becàries de la Generalitat, presentada pel Grup Parlamentari Compromís (RE número 13.922, BOCV 68).

 

Palau de les Corts Valencianes
València, 1 de desembre de 2020

 

 

El president
ENRIC MORERA I CATALÀ
 

Galeria