Corts Valencianes


CONCOVAL presenta el Pla “Fent Cooperatives 2021-2022” al President de les Corts

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut este matí al President de la Confederació de Cooperatives  de la Comunitat Valenciana (CONCOVAL), Emili Villaescusa i també a la directora gerent de l’organisme, Nardi Alba, que han traslladat a President de la cambra valenciana el Pla Fent Cooperatives, aprovat pel Consell Valencià de Cooperativisme per al període 2021 i 2022.

Per al President de les Corts, “el pla és un instrument de treball molt útil i des de CONCOVAL volen presentar-lo amb més detall als grups parlamentaris. El cooperativisme té un pes molt important en l’economia valenciana i és un motor de riquesa i ocupació amb molta història en les nostres comarques, per això, qualsevol aportació que vinga des de les entitats implicades en el món social cooperatiu serà sempre ben rebuda al nostre parlament i, ben segur que els grups parlamentaris treballaran amb el pla i amb CONCOVAL per col·laborar en l’execució d’eixe full de ruta”.

En el transcurs de la reunió, el President Morera també ha assenyalat als dirigents cooperatius la importància de la participació del sector amb bons projectes “a l’hora de participar en les ajudes europees per a la recuperació. Cal que presenten projectes sòlids perquè en esta ocasió, Europa vol ajudar d’una forma important per eixir de la crisi provocada per la pandèmia que vivim i el sector cooperatiu és un bon exemple de creació de treball, de distribució de la riquesa, d’ocupació estable, de compromís amb els pobles i el territori i tot eixe valor afegit del món cooperatiu ha de tindre el suport necessari”.

Reunió amb CONCOVAL

Reunió amb CONCOVAL
Galeria