Corts Valencianes


Comissió de Medi Ambient, Aigua i Ordenació del Territori

Lloc de celebració
Sala C
Inici
10:00
Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

PRESIDÈNCIA DE LES CORTS VALENCIANES

D’acord amb els articles 42 i 66.2 de l’RCV, es convoca les il·lustres senyores diputades i els il·lustres senyors diputats membres de la Comissió de Medi Ambient, Aigua i Ordenació del Territori a la sessió de la comissió que s’iniciarà el proper dia 22 de juny de 2021, a les 10.00 hores, i que continuarà el dia 30 de juny a les 10.00 hores i el dia 1 de juliol de 2021, a les 10.30 hores, al Palau de les Corts Valencianes, amb l’ordre del dia següent:

1.    Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la reunió anterior.

2.    Compareixences en la fase de participació ciutadana del procediment d’elaboració de la Proposició de llei per a la prevenció de residus, transició ecològica  i foment de l’economia circular a la Comunitat Valenciana (RE número 29.406):

-    10.00h: Sr. José Luis Monzón Campos, catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat de València.

-    10.40h: Sr. Raúl Rubio Fleitas, president de la Asociación Nacional Española de Distribuidores Automáticos (ANEDA).

-    11.20h: Sr. Tomàs Ferrandis Moscardó, en representació de l’Associació Construir la Sostenibilitat.

-    12.00h: Sr. Raúl Moral Hererro, catedràtic d’Edafologia i Química Agrícola de la Universitat Miguel Hernández d’Elx.

-    12.40h: Sr. Francesc Vila Serneguet, en representació de Faerch Buñol, SLU.

-    13.20h: Sr. Eusebio Martínez de la Casa González, en representació de la Asociación Recircula el valor de los recursos.

En cas que alguna d’estes persones no poguera assistir en el dia i hora que se’ls convoca, podrà ajustar-se el calendari amb una altra de les persones compareixents proposades pels grups parlamentaris.

 

La comissió continuarà el dia 30 de juny de 2021, a les 10.00 hores, amb les següents compareixences:

3.    Compareixences en la fase de participació ciutadana del procediment d’elaboració de la Proposició de llei per a la prevenció de residus, transició ecològica  i foment de l’economia circular a la Comunitat Valenciana (RE número 29.406):

-    10.00h: Sr. Pablo Martínez Magdaleno, gerent del Consorci TERRA A2 d’Alacant.

-    10.40h: Sr. José Francisco Fabra Castillo, cap del servei d’Oficina Tècnica d’Assistència a Municipis de la Diputació de Castelló.

-    11.20h: Sr. Julio López Rubio, gerent de Relacions Institucionals d’Ecoembes.

-    12.00h: Sr. José Manuel Núñez-Lagos Bau, director general d’Ecovidrio.

-    12.40h: Sr. Pedro Reig Català, director general d’ASUCOVA (Associació de Supermercats de la Comunitat Valenciana).

En cas que alguna d’estes persones no poguera assistir en el dia i hora que se’ls convoca, podrà ajustar-se el calendari amb una altra de les persones compareixents proposades pels grups parlamentaris.

4.    Compareixença del Sr. Josep Maria Tost i Borràs, exdirector general de l’Agència de Residus de Catalunya, per a il·lustrar a la Comissió de Medi Ambient, Aigua i Ordenació del Territori en relació amb la modalitat de gestió, la regulació i l’experiència acumulada per l’Agència sobre prevenció i gestió de residus i economia circular, sol·licitada pels grups parlamentaris Socialista, Compromís i Unides Podem (RE número 35.580), acordada per la comissió en la reunió del dia 25 de maig de 2021.

 

La comissió continuarà el dia 1 de juliol de 2021, a les 10.30 hores, amb les següents compareixences:

5.    Compareixença del Sr. Rubén Pérez Sueiras, representant de la Fundació Franz Weber i de l’associació Tu Abrigo Su Vida, per a presentar l’informe Visones 360, sol·licitada pel Grup Parlamentari Compromís (RE número 33.551), acordada per la comissió en la reunió del dia 30 d’abril de 2021.

6.    Compareixença del Sr. Manuel López Martínez, secretari de l'Associació de Veïns Guardamar Platja, per a explicar la situació límit del municipi de Guardamar del Segura, concretament, de la desembocadura del riu Segura a Guardamar del Segura i l'impacte mediambiental que està tenint sobre les dunes, sol·licitada pel Grup Parlamentari Popular (RE número 35.487), acordada per la comissió en la reunió del dia 25 de maig de 2021.

7.    Compareixença del Sr. Sebastià Sansó i Jaume, director general de Residus i Educació Ambiental de la conselleria de Medi Ambient i Territori del Govern de les Illes Balears, per a il·lustrar a la Comissió de Medi Ambient, Aigua i Ordenació del Territori en relació amb la modalitat de gestió, la regulació i l’experiència acumulada per eixa administració en relació amb la implementació de la legislació balear en matèria de prevenció i gestió de residus i economia circular, sol·licitada pels grups parlamentaris Socialista, Compromís i Unides Podem (RE número 35.581), acordada per la comissió en la reunió del dia 25 de maig de 2021.

Palau de les Corts Valencianes
València, 8 de juny de 2021

El president
ENRIC MORERA I CATALÀ

Galeria