Corts Valencianes


Acordat el calendari parlamentari del període de sessions fins desembre

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

La Junta de Síndics, celebrada este matí a la Sala Vinatea del Palau dels Borja, ha acordat el calendari parlamentari del període de sessions comprès entre setembre i desembre. El debat de Política General serà els dies 27 i 29 de setembre i els primers plens ordinaris seran al mes d’octubre, els dies 20, 21, 27 i 28. Com sempre, s’habilitaran els dies hàbils restants per a la convocatòria de les comissions.

El mes de novembre començarà amb la tramitació dels Pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2022 i els consellers i conselleres compareixeran en comissió parlamentària del 2 al 5 de novembre per explicar les previsions econòmiques dels seus departaments. La setmana següent a les compareixences, els dies 10 i 11, hi haurà ple ordinari mentre que els debats per a la totalitat de pressupostos serà el 16 de novembre i el de totalitat a la llei d’acompanyament, el 18. Novembre es tancarà amb un altre ple ordinari, previst per als dies 24 i 25.

El debat en comissió de la llei d’acompanyament dels Pressupostos serà el 2 de desembre i el debat en comissió dels pressupostos es farà dels dies 13 al 15 per arribar al ple de pressupostos i acompanyament, que es desenvoluparan a l’hemicicle de les Corts del 20 al 22 de desembre.

Junta de Síndics

Imatge de la reunió de la Junta de Síndics de hui
Galeria