Corts Valencianes


El president Morera reivindica la necessitat d’un ecosistema comunicatiu valencià i que cal revisar la llei de publicitat institucional per donar suport als grups de comunicació de la nostra terra

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha participat hui en l’acte de l’11è aniversari del diari digital València Plaza, en el que s’han lliurat els premis d’este mitjà de comunicació valencià. El president de la cambra autonòmica ha estat l’encarregat de fer el discurs de cloenda i ha destacat l’esforç dels guardonats: la Fundació Lab Mediterráneo, l’equip femení del València Bàsket i l’empresari i president del Vila-real CF, Fernando Roig, dels qui ha dit que la seua aportació a la nostra societat “és fer-nos més grans i millors com a poble”.

El president Morera ha defensat la importància “d’un ecosistema comunicatiu valencià, que compartisca l’agenda valenciana, que estiga arrelat al territori i preocupat pels problemes i les inquietuds de la societat valenciana. Si no tinguérem mitjans de comunicació valencians, el nostre poble estaria silenciat i no s’escoltaria amb la potència que cal que s’escolte”, com és important, “l’existència d’un empresariat valencià que aposte per la nostra terra i per la nostra, gent”. En eixe sentit, Morera ha destacat que el paper de les institucions públiques “ha de ser el d’ajudar per a crear les millors condicions per al desenvolupament de les empreses i caldrà revisar algunes lleis, com la de publicitat institucional, per ajudar des de les administracions a eixe ecosistema comunicatiu valencià propi i necessari”.

En el seu discurs, el president de les Corts, no ha oblidat la històrica reivindicació “d’un finançament autonòmic just per a les valencians i valencians, perquè la nostra autonomia puga prestar uns serveis públics de qualitat a la seua ciutadania”.

El president Morera en la gala de València Plaza
Galeria