Corts Valencianes


Les Corts reben els informes de la Sindicatura de Comptes de 2020

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El Síndic Major de Comptes, Vicent Cucarella, ha lliurat este matí a les Corts Valencianes la memòria de la Sindicatura de 2020, amb la fiscalització i les recomanacions als organismes i institucions de l’administració pública valenciana.

En eixe sentit, el president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha recordat que el parlament valencià “és l’únic parlament autonòmic i la única cambra legislativa de l’Estat que se sotmet a una doble fiscalització de forma voluntària, la interna que fan els serveis de la cambra i l’externa, que fa la Sindicatura de Comptes”.

A més, el president Morera ha reconegut que “totes les recomanacions que ens fa la Sindicatura de Comptes les hem assumit, entre elles les del control dels recursos públics destinats als grups parlamentaris, que es fa per voluntat i decisió dels propis grups i que és un gran avanç cap a la màxima transparència de l’ús dels diners públics”.

La memòria ja està publicada al web de la Sindicatura i es pot consultar al següent enllaç: Informes - Sindicatura de Comptes (gva.es)

Informe Sindicatura de Comptes 2020
Galeria