Corts Valencianes


Comissió d'investigació sobre el deute públic de la Comunitat Valenciana

La Comissió d'investigació sobre el deute públic de la Comunitat Valenciana fou creada pel Ple de les Corts Valencianes el dia 6 de febrer de 2020. En ella estan representats tots els grups parlamentaris, sent els seus membres: Sr. Ernesto Blanch Marín; Dª Graciela Noemí Ferrer Matvieychuc; Sr. Toni Woodward Poch; Dª Trinidad Castelló Cervera; Sr. Alfredo Cesáreo Castelló Sáez; Dª Ana María Cerdán Martínez; Dª Yaneth Lucía Giraldo Jiménez; Sr. Rubén Ibáñez Bordonau; Sr. Ferran Martínez Ruiz; Dª Aitana Joana Mas Mas, i Sr. Pedro Ruiz Castell.

 

El Pla de treball d'aquesta comissió fou aprovat el 8 d'octubre de 2021 (BOCV n. 197, de 22 d'octubre de 2021), ocupant un lloc destacat el seu propòsit d'obertura a la ciutadania perquè les entitats, societat civil i persones expertes en la matèria investigada puguen realitzar les seues aportacions.

 

Les Corts Valencianes han creat una bústia de correu electrònic, com a via de participació activa, a través del qual es pot remetre aportacions que seran accessibles a tots els membres de la comissió i a la resta de diputades i diputats.

 

Moltes gràcies, per les seues aportacions.

 

comision-deudacv@corts.es