Corts Valencianes


Torna la celebració de “Les Corts de les Dones”, l’homenatge del parlament valencià amb motiu del 8 de Març

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

Les Corts Valencianes reprenen la celebració de “Les Corts de les Dones”, acte que se celebra amb motiu del 8 de Març i que no es va poder celebrar al 2020 per la pandèmia. La Mesa de les Corts acordà, després de l’escrit presentat per la presidenta de la Comissió de Polítiques d’Igualtat de Gènere i del col·lectiu LGTBI i les portaveus dels grups parlamentaris Socialista, Popular, Compromís, Ciudadanos i Unides Podem en la comissió, realitzar l’esdeveniment el proper divendres, 25 de març, a les 17 hores a l’hemicicle del parlament valencià.

L’acte estarà presidit per la vicepresidenta primera de les Corts, María José Salvador i per la presidenta de la Comissió de Polítiques d’Igualtat de Gènere i secretària primera de la Mesa, Cristina Cabedo. En l’esdeveniment es retrà homenatge a les dones i col·lectius que els grups parlamentaris proposaren en l’any 2020, a les que cal afegir les premiades de 2021 i 2022.

La relació de guardonades en “Les Corts de les Dones” és la següent:

Isabel-Clara Simó (a títol pòstum). Escriptora.

Associació de Dones de la Mar del Grau de Gandia (ADOMAR)

Flora Sempere Doménech. Cantant.

Susana Gisbert. Fiscal.

Amelia Martínez Valls. Psicòloga i psicoterapeuta.

Verónica Palomares Langa. Artesana i artista fallera.

Reinventhadas, Asociación de Mujeres Emprendedoras.

Blanca San Segundo Madoz. Graduada universitària amb síndrome de Down.

Consuelo Ordóñez Fenollar. Activista pels drets de les víctimes del terrorisme.

Ana Cristina Cobo Cabal. Embriòloga.

Yolanda Botella Compañ. Netejadora de l’Hospital General d’Alacant, en representació dels sectors significatius durant la pandèmia.

Mercedes Hurtado Sarrió. Presidenta del Col·legi de Metges de València, també en representació dels sectors significatius durant la pandèmia.

L’acte es podrà seguir en directe des del canal de Youtube de les Corts Valencianes i també des del web del parlament valencià.

Les Corts de les Dones
Galeria