Corts Valencianes


Les Corts convoquen als representants polítics per a parlar de la reforma del sistema de finançament

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, en compliment de la resolució aprovada al ple de les Corts el passat 4 de maig, i després de l’acord de la Mesa, ha convocat als diputats i diputades de la cambra valenciana, als representants electes al Congrés i al Senat, com també els senadors per designació del parlament valencià, a una reunió el proper divendres 3 de juny, per a parlar de la necessària reforma del sistema de finançament autonòmic. 

El motiu de la trobada és per traslladar als membres a les Corts Generals del posicionament majoritari del parlament valencià respecte al finançament autonòmic i “coordinar accions per revertir esta situació injusta”, com recull la resolució aprovada a la cambra valenciana al ple del passat 4 de maig. 

Segons el president Morera, “hem tingut un informe de la Sindicatura de Comptes, que diu que l’infrafinançament que patim ha costat uns 42.000 milions d’euros. Per tant, tenim la radiografia i cal prendre mesures en la línia de què fem amb el deute impropi i què fem per solucionar este greu problema”. 

La reunió, a la que estan convocats tots els grups parlamentaris de les Corts i els diputats i diputades i senadors i senadores triats pel poble valencià, serà a les 11 hores al Palau dels Borja. 

Mesa de les Corts Valencianes

Mesa de les Corts Valencianes
Galeria