Corts Valencianes


Debat sobre el futur del model autonòmic amb motiu del Congrés de Comunicació Política

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

L’Associació de Comunicació Política (ACOP), celebra demà i despús-demà el seu VI Congrés Internacional de Comunicació Política a la ciutat de València. Les Corts Valencianes hi participen per a parlar de l’estat de les autonomies, amb motiu del 40è aniversari de l’Estatut d’Autonomia. El president del parlament valencià, Enric Morera, intervindrà en un debat amb la presidenta de l’Assemblea d’Extremadura, Blanca Martín i la presidenta de les Juntes Generals de Biscaia, Ana Otadui. Esta tertúlia serà demà, a les 16.15 hores al Palau de les Comunicacions (plaça de l’Ajuntament de València) i estarà moderada pel periodista de Rafelbunyol, Rafa Garrido, actualment redactor de política de l’Agència Catalana de Notícies (ACN) a Barcelona. 

Les Corts han participat com a copromotors de la iniciativa per acollir en València esta trobada internacional d’experts en comunicació política i, al mateix temps, introduir el debat al voltant de l’autogovern i el model territorial autonòmic, aprofitant les quatre dècades de vigència de l’Estatut valencià. El president Morera oferirà la seua visió sobre les reformes necessàries que cal prendre a l’Estat espanyol per actualitzar les lleis i equiparar a les valencianes i valencians en un plànol d’igualtat amb la ciutadania d’altres autonomies. 

El Congrés d’ACOP finalitzarà divendres amb la XIV assemblea general de l’entitat, abans, però, hi haurà conferències i debats sobre comunicació política, la relació de les agències amb la publicitat i la política, les campanyes, la participació ciutadana o les relacions dels assessors polítics i els mitjans de comunicació, entre d’altres assumptes. 

Galeria