Corts Valencianes


Aprovat el calendari parlamentari fins desembre

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

La Junta de Síndiques ha elevat la proposta a la Presidència de les Corts per al nou període de sessions comprés entre setembre i desembre de 2022. L’activitat parlamentària ja ha començat esta setmana amb la celebració de comissions i el Debat de Política General, se celebrarà els dies 27 i 29 de setembre.

Els plens ordinaris de les Corts del mes d’octubre seran els dies 19, 20, 26 i 27. En el mes de novembre, els plens seran els dies 9, 10, 23 i 24, encara que en eixe mes començarà la tramitació dels Pressupostos de la Generalitat per a 2023 i els 2, 3 i 4 seran les compareixences dels consellers i conselleres per explicar en comissió les previsions dels seus departaments. També en novembre, el dia 15 serà el ple de debat a la totalitat dels pressupostos i el divendres 18, el ple de debat a la totalitat de la llei d’acompanyament.

Dijous, 1 de desembre, està previst que es debat en comissió parlamentària la llei d’acompanyament dels pressupostos de 2023 i els dies 12, 13 i 14, es debatran els pressupostos en comissió, per finalitzar esta tramitació parlamentària amb el ple per al debat i votació dels pressupostos i la llei d’acompanyament, els dies 20, 21 i 22 de desembre.

Com en altres ocasions, s’ordenaran les sessions de les diferents comissions els dies que no se celebre ple de les Corts.

Galeria