Corts Valencianes


Les Corts escolten les mesures de Pobresa Zero per acabar amb les desigualtats globals

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

La plataforma Pobresa Zero CV ha commemorat el Dia Internacional per a l’erradicació de la pobresa amb una recepció a l’hemicicle de les Corts Valencianes, on han proposat als grups parlamentaris mesures concretes per acabar amb les desigualtats globals. El president del parlament valencià, Enric Morera, ha donat la benvinguda als representants de les diferents organitzacions que participen en la campanya i els ha agraït el seu treball per un món més just i on totes les persones tinguen les mateixes oportunitats i drets per a una vida digna.

L’objectiu de la trobada era donar a conéixer les mesures treballades per Pobresa Zero als partits polítics, per tal que siguen escoltades i tingudes en compte en els programes electorals per a les properes eleccions autonòmiques de 2023.

Les mesures urgents propostes centren la seua atenció en el sistema de producció i de consum, els drets laborals, el canvi climàtic, les bretxes de gènere i els drets d'asil i de refugi i es poden consultar al web de Pobresa Zero.

Pobresa Zero és una plataforma que agrupa a desenes d’entitats, ONG, organitzacions socials, sindicats, universitats i associacions amb l’objectiu d’acabar amb la pobresa. Hui, han assistit més de 60 representants d’estes entitats a la recepció en l’hemicicle de les Corts.

Galeria