Corts Valencianes


El president de les Corts Valencianes continuarà coordinant el grup sobre diversitat cultural i lingüística de CALRE

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha participat hui al Comité Permanent i l'Assemblea de la Conferència de les Assemblees Legislatives Regionals d'Europa (CALRE), reunions en les quals s'ha triat al representant del Parlament de Valònia, Jean Claude Marcourt com a president d'este òrgan internacional per segon any consecutiu.

La jornada de treball, que s’ha desenvolupat a Namur, capital de la regió de Valònia (Bèlgica), va començar amb la salutació del president de la CALRE i amb unes paraules de Karl-Heinz Lambertz que ha donat les claus de la Europa del futur “més unida, diversa i més equitativa, baix el paraigua de la subsidiarietat activa”.

Per a 2023 s'han renovat els grups de treball de CALRE i el president Morera, continuarà coordinant el de diversitat cultural i lingüística a Europa, treball que va començar en 2017 en l'assemblea de Sevilla i que ha estat ratificat en diverses ocasions. Els documents que servixen com a base per al treball, han estat fruit d’un procés col·laboratiu amb les indústries culturals i creatives.