Corts Valencianes


Les Corts reben a l'ambaixador palestí

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, junt a la vicepresidenta primera, María José Salvador i representants dels grups parlamentaris Socialista, Compromís i Unides Podem, han rebut en la sala dels Espills del Palau dels Borja a l'ambaixador de Palestina, Husni Abdel Wahed. La visita protocol·lària del representant diplomàtic palestí ha esdevingut en una sorpresa per a ell, perquè just hui se celebrava la Comissió de Drets Humans, en la que s'ha aprovat una resolució en la que es mostra la solidaritat del parlament valencià amb les persones refugiades de Palestina i es demana que es continue col·laborant amb UNRWA, agència de l'ONU que atén les necessitats més bàsiques dels refugiats palestins.

De fet, l'ambaixador, ha agraït este suport i ha informat que ell nasqué en un camp de refugiats i estudià en escoles de la UNRWA, el que demostra el gran paper assistencial de l'agència amb les persones refugiades.

El president Morera, en nom de les Corts, ha rebut de part de l'ambaixador la Kufiyya, el mocador típic palestí símbol de tot un poble i la seua resistència.