Corts Valencianes


Comissió d'Indústria i Comerç, Turisme i Noves Tecnologies

Lloc de celebració
Sala A
Inici
11:30
Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

 

PRESIDÈNCIA DE LES CORTS VALENCIANES

D’acord amb els articles 42 i 66.2 del Reglament de Les Corts Valencianes, es convoca les il·lustres senyores diputades i els il·lustres senyors diputats membres de la Comissió d’Indústria i Comerç, Turisme i Noves Tecnologies a la sessió de la comissió que s’iniciarà el proper dia 4 de març de 2024, a les 11.30 hores, al Palau de Les Corts Valencianes, amb l’ordre del dia següent:

1. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la reunió anterior.

2. Compareixença de la persona titular de la Secretaria Autonòmica en competències en innovació per a informar de les principals línies d’actuació per garantir un suport actiu a l’ecosistema innovador valencià així com a totes les iniciatives i institucions que aporten valor afegit a la indústria valenciana mitjançant processos de transferència i millora de la competitivitat empresarial, sol·licitada pel Grup Parlamentari Compromís (RE número 1.894).

Acumulada amb

Compareixença del secretari autonòmic d’Innovació per a explicar les línies polítiques de la seua secretaria, sol·licitada pel Grup Parlamentari Socialista (RE número 1.940).

3. Pronunciament de la comissió sobre la compareixença del ministre/a d’Indústria del Govern d’Espanya per a explicar el retràs i la insuficiència de les ajudes del sector ceràmic, sol·licitada pel Grup Parlamentari Popular (RE número 4.347).

Palau de Les Corts Valencianes
20 de febrer de 2024

Llanos Massó Linares
President

Galeria