Les Corts es tornaran a reunir en Diputació Permanent el proper divendres 4 de setembre

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

Hui s’ha reunit la Mesa de les Corts i, posteriorment, la Junta de Síndics, en la qual s’ha acordat la convocatòria d’una Diputació Permanent per a este divendres, 4 de setembre pel matí, reprenent l’activitat parlamentària quatre setmanes després del darrer ple ordinari de les Corts Valencianes.

L’ordre del dia de la diputació inclou el debat per a la convalidació de 3 decrets-llei del Consell i la compareixença de la consellera de Sanitat, Ana Barceló.

La Diputació Permanent es podrà seguir en directe tant pel web de les Corts, com també pel canal de Youtube del parlament valencià: https://www.youtube.com/user/LesCortsValencianes

El calendari parlamentari continuarà la setmana vinent amb la convocatòria de tres comissions parlamentàries, previstes per als dies 9 i 10 de setembre. En concret, dimecres 9 es reunirà a les 10 del matí la Comissió de Radiotelevisió Valenciana i de l’Espai audiovisual i dijous 10 de setembre, es reuniran dos comissions especials d’estudi: la de prevenció dels riscos de la DANA i la d’usos del temps per racionalitzar els horaris.

Reunió de la Mesa de les Corts i de la Junta de Síndics

Reunió de la Mesa de les Corts i de la Junta de Síndics
Galeria

Comentaris