Corts Valencianes


Dijous tens una cita amb la solidaritat: vine a donar sang

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El pròxim dijous,  22 de novembre el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) en col·laboració amb les Corts Valencianes celebraran la seua acostumada campanya de donació de sang. Fins al carrer del Comte de Trénor es desplaçarà un autobanc per a atendre els treballadors, diputats i visitants de Les Corts així com als veïns que desitgen col·laborar amb la seua donació.

L'horari de la campanya ocuparà el matí del dijous de 9 a 14 hores. La novetat d'esta jornada la trobem en el canvi d'ubicació, ja que passa del seu lloc habitual a la Plaça de Sant Llorenç al carrer del Comte Trénor, molt pròxim a Les Corts i al costat de les Torres de Serrans. Es tracta d'una de les campanyes de donació més emblemàtiques pel que representa la institució i els seus diputats i diputades sempre donen bon exemple de solidaritat donant sang.

La col·laboració del Centre de Transfusió i el parlament valencià va començar l'any 2006 i fins a la data són més de 900 les unitats de sang arreplegades. Ja són 100 els voluntaris que s'han acostat a donar sang per primera vegada gràcies a esta iniciativa. A l'autobanc solen acudir una mitjana de 40 persones entre donants habituals i nous. Es realitzen dos jornades cada any en què es presenten una mitjana de 70 persones a donar.

El Centre de Transfusió recorda que els requisits per a donar sang són molt senzills: tindre entre 18 i 65 anys, gaudir de bona salut i pesar més de 50 quilos.

Dóna sang

Dóna sang
Galeria