Cercador

Notícies

Mostrando 1 - 10 de 34 resultados
Enric Morera
25
gen.
2023

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que l'acord de reforma constitucional ajustat només a l'article 49 i pactat hui per PP i PSOE en una reunió al Congrés dels Diputats, "ha de reconsiderar-se i s'ha de tindre en compte l'acord de les Corts, com a òrgan de representació del poble valencià i també un òrgan reconegut per la Constitució com a poder legislatiu.

El president Morera amb l'Associació de Juristes Valencians
29
nov.
2022

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha enviat una carta a la presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, amb motiu de la concentració que faran el proper dimecres l’Associació de Juristes Valencians a les portes de la cambra baixa, a la madrilenya Carrera de Sant Jeroni.

Imatge del debat al congrés d'ACOP
14
jul.
2022

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha participat esta vesprada en una taula redona, al costat de la presidenta de l’Assemblea d'Extremadura, Blanca Martín i la presidenta de les Juntes Generals de Bizkaia, Ana Otadui, amb motiu el VI Congrés Internacional de Comunicació Política, que l’Associació de Comunicació Política (ACOP), celebra estos dies a la ciutat de València.

Acte de CERMI-CV a València
03
des.
2021

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha participat un any més en la commemoració del Dia Internacional i Europeu de les Persones amb Discapacitat, que organitza la plataforma CERMI-CV.

El president Morera amb Joan Llinares
29
nov.
2021

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha participat hui al seminari dedicat al 5è aniversari de la fundació de l’Agència Valenciana Antifrau. El president Morera ha assegurat en la seua intervenció que la nostra autonomia “ha passat de ser considerada paradís de la corrupció a ser-ne una referència positiva, per l’arsenal de disposicions legislatives, atenent directives europees…

El president Morera en la gala de València Plaza
29
nov.
2021

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha participat hui en l’acte de l’11è aniversari del diari digital València Plaza, en el que s’han lliurat els premis d’este mitjà de comunicació valencià.

CALRE 2021
26
nov.
2021

Este matí, el president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha participat de forma telemàtica en l’assemblea general de la Conferència d’Assemblees Legislatives Regionals d’Europa (CALRE), celebrada al Parlament de Canàries.

Dia Europeu de la Llengua Materna
20
febr.
2021

Els presidents dels parlaments autonòmics valencià, navarrés, gallec, basc i balear, assemblees en la qual existeix la cooficialitat de llengües, han subscrit un article amb motiu del Dia Europeu de la Llengua Materna, que es commemora el pròxim diumenge, 21 de febrer.

Visita de la Prefectura de Mie a les Corts
21
gen.
2020

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut esta vesprada al Palau dels Borja a una delegació japonesa de la Prefectura de Mie, que es troba al cap i casal amb motiu de la commemoració del 30è aniversari de l’agermanament de la Comunitat Valenciana amb esta província nipona, un fet que es produí el 2 de novembre de 1992.

Presentació guia ODS per a les destinacions turístiques
05
jul.
2019

El Parador de Turisme de Xàbia va ser l'escenari triat per a presentar una important guia amb 100 propostes i recomanacions amb Objectius de Desenvolupament Sostenibles per a les destinacions turístiques valencianes, acte al qual va assistir el President de les Corts Valencianes, Enric Morera.