Cercador

Notícies

Mostrando 1 - 10 de 31 resultados
Acte de CERMI-CV a València
03
des.
2021

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha participat un any més en la commemoració del Dia Internacional i Europeu de les Persones amb Discapacitat, que organitza la plataforma CERMI-CV.

El president Morera amb Joan Llinares
29
nov.
2021

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha participat hui al seminari dedicat al 5è aniversari de la fundació de l’Agència Valenciana Antifrau. El president Morera ha assegurat en la seua intervenció que la nostra autonomia “ha passat de ser considerada paradís de la corrupció a ser-ne una referència positiva, per l’arsenal de disposicions legislatives, atenent directives europees…

El president Morera en la gala de València Plaza
29
nov.
2021

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha participat hui en l’acte de l’11è aniversari del diari digital València Plaza, en el que s’han lliurat els premis d’este mitjà de comunicació valencià.

CALRE 2021
26
nov.
2021

Este matí, el president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha participat de forma telemàtica en l’assemblea general de la Conferència d’Assemblees Legislatives Regionals d’Europa (CALRE), celebrada al Parlament de Canàries.

Dia Europeu de la Llengua Materna
20
febr.
2021

Els presidents dels parlaments autonòmics valencià, navarrés, gallec, basc i balear, assemblees en la qual existeix la cooficialitat de llengües, han subscrit un article amb motiu del Dia Europeu de la Llengua Materna, que es commemora el pròxim diumenge, 21 de febrer.

Visita de la Prefectura de Mie a les Corts
21
gen.
2020

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut esta vesprada al Palau dels Borja a una delegació japonesa de la Prefectura de Mie, que es troba al cap i casal amb motiu de la commemoració del 30è aniversari de l’agermanament de la Comunitat Valenciana amb esta província nipona, un fet que es produí el 2 de novembre de 1992.

Presentació guia ODS per a les destinacions turístiques
05
jul.
2019

El Parador de Turisme de Xàbia va ser l'escenari triat per a presentar una important guia amb 100 propostes i recomanacions amb Objectius de Desenvolupament Sostenibles per a les destinacions turístiques valencianes, acte al qual va assistir el President de les Corts Valencianes, Enric Morera.

25 d'Abril, Dia de les Corts Valencianes
25
abr.
2019

Hui s’ha celebrat l’acte institucional del Dia de les Corts Valencianes i s'ha lliurat l'alta distinció Francesc de Vinatea a la Sindicatura de Comptes, pel 600 aniversari de la institució originària del Mestre Racional. El Síndic Major, Vicent Cucarella, ha recollit el guardó.

Reunió del President Morera amb RUVID
25
gen.
2019

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, s’ha reunit este matí amb el President de RUVID (Xarxa de les universitats valencianes per al foment de la recerca, el desenvolupament i la innovació) i Vicerector d’investigació, innovació i transferència de la UPV, José E.

Visita de la Unió de Llauradors a les Corts
21
gen.
2019

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut hui al Palau dels Borja a la junta executiva de la Unió de Llauradors i Ramaders, encapçalada pel seu nou president, Carles Peris, per a parlar de l’actualitat del camp valencià i, en especial, de la greu crisi de la taronja arran de les importacions de cítrics a la Unió Europea procedents de Sudàfrica.