Cercador

Notícies

Mostrando 1 - 10 de 66 resultados
Les Corts Valencianes se sumen a la lluita contra el càncer
09
maig
2024

Hui, 9 de maig, l'Associació Espanyola contra el Càncer celebra el seu tradicional Dia de l'Acapte amb l'objectiu de continuar impulsant i contribuint a la investigació en càncer, a superar el 70% de supervivència en 2030 i a obtindre fons que permeten continuar prestant servicis de suport i acompanyament de qualitat a les persones afectades per la malaltia i els seus familiars.

Llanos Massó assistix a una sessió del Tribunal de les Aigües de València
09
maig
2024

La president de les Corts Valencianes, Llanos Massó, ha assistit a una sessió del Tribunal de les Aigües de la Vega de València a la Porta dels Apòstols de la Catedral. Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat des de 2009, El Tribunal de les Aigües de la Vega de València és la més antiga institució de justícia existent a Europa.

25 d'abril, dia de les Corts Valencianes
25
abr.
2024

Amb motiu del 25 d'abril, dia de les Corts Valencianes, s'ha celebrat en el parlament valencià un acte institucional en el qual s'ha premiat amb l'alta distinció Francesc Vinatea a representants dels cossos i seguretats de l'estat que van participar en l'extinció de l'incendi del passat 22 de febrer en Campanar.

Les Corts Valencianes reconeixen a Julián García, el conserge de l'edifici incendiat en Campanar
12
abr.
2024

La president de les Corts Valencianes, Llanos Massó, ha rebut a Julián García, el conserge de l'edifici incendiat el passat 22 febrer en Campanar que amb la seua actuació va aconseguir salvar la vida de molts dels seus veïns. Durant la recepció, Massó ha assenyalat que “ara que ha passat un poc de temps hem volgut rebre a Julián per a saber com es troba i per a mostrar-li el nostre agraïment des…

Les Corts Valencianes se sumen a les reivindicacions de la Federació Espanyola de Malalties Rares
12
març
2024

Amb motiu del Dia Internacional de les Malalties Rares que es commemora el 24 de febrer, les Corts Valencianes han acollit a representants de FEDER, en un acte en el qual s'ha llegit un manifest amb el qual es busca “implicar a tots els agents en l'impuls de la investigació, el diagnòstic precoç i el tractament i abordatge terapèutic d'estes patologies”.

Les Corts Valencianes premien a Victoria Liceras
08
març
2024

Amb motiu del dia internacional de la dona, les Corts Valencianes han premiat a Victoria Liceras per la seua trajectòria professional i la seua contribució al món de la indumentària valenciana. A l'acte, que s'ha celebrat en el saló dels espills de les Corts Valencianes, ha assistit la president del parlament valencià, LLanos Massó, el vicepresident Alfredo Castelló, el secretari Víctor Soler,…

La Federació d'Entitats Culturals Andaluses a la CV visita les Corts
21
febr.
2024

La president de les Corts Valencianes, Llanos Massó, ha mantingut una reunió en les Corts Valencianes amb la màxima representant de la Federació d'Entitats Culturals Andaluses en la Comunitat València, Puri Torres, i amb la reina de la festa de FECACV d'enguany, Carla Picazo.

Llanos Massó rep en les Corts Valencianes al president de Lo Rat Penat
15
febr.
2024

La president de les Corts Valencianes, LLanos Massó, ha rebut al president de Lo Rat Penat, Josep Vicent Navarro Raga, en una reunió en la qual han parlat del treball d'esta societat cultural valenciana nascuda en 1878.

Presentació de l'Anuari Cope Castelló
31
gen.
2024

La president de les Corts Valencianes, LLanos Massó, ha assistit a la presentació de l'Anuari COPE Castelló 2023 del qual forma part. L'anuari, que ha vist la llum en el Real Casino Antic de Castelló, recull notícies i protagonistes destacats a la província del passat any. Durant la gala, LLanos Massó ha expressat que “per a mi és un privilegi poder representar a tots els valencians. Volem…

Les Corts Valencianes recorden a les víctimes de l'Holocaust Nazi
26
gen.
2024

La president de les Corts Valencianes, Llanos Massó, membres de les Mesa, i representants dels grups parlamentaris, han participat en el Jardí de Les Corts, en un acte per a commemorar ‘la Shoah’, Dia Internacional de les Víctimes de l'Holocaust. En l'acte s'han encés diversos ciris en record de les víctimes.