Cercador

Notícies

Mostrant 1 - 10 de 18 resultats
25 d'Abril, Dia de les Corts Valencianes
25
abr.
2019
Hui s’ha celebrat l’acte institucional del Dia de les Corts Valencianes i s'ha lliurat l'alta distinció Francesc de Vinatea a la Sindicatura de Comptes, pel 600 aniversari de la institució originària del Mestre Racional. El Síndic Major, Vicent Cucarella, ha recollit el guardó.
Homenatge a Lluís Aguiló
12
abr.
2019
La Sala Vinatea de les Corts Valencianes ha acollit hui un homenatge molt especial a Lluís Aguiló Lúcia, professor titular de Dret Constitucional en la Universitat de València i qui, a més, fou artífex jurídic de la constitució del parlament autonòmic valencià, del Consell Preautonòmic i corredactor de l’embrió de l’Estatut d’Autonomia.
Reunió per a l'accessibilitat del ple
02
abr.
2019
La Mesa de les Corts Valencianes ha tractat hui el tema de fer l’hemicicle totalment accessible, una qüestió que no és nova, perquè s’estan barallant diverses opcions d’intervenció des de l’any 2016. Després de la Mesa i de la Junta de Síndics, el President de les Corts, Enric Morera, s’ha reunit amb tècnics i personal de la Conselleria d’Infraestructures i de la cambra per valorar les opcions…
Imatge del Ple de les Corts
01
abr.
2019
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, defensa la desaparició de tota barrera arquitectònica que puga ser un impediment per al ple accés a les instal·lacions del parlament valencià per a qualsevol persona, siga com siga la diferent capacitat.
Recepció a les Reines de les Festes de Castelló 2019
21
febr.
2019
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, acompanyat pel Vicepresident segon de la Mesa, Alejandro Font de Mora; la Secretària segona, Irene Gómez; el síndic del grup socialista, Manolo Mata, el diputat socialista Ignacio Subías i la diputada de Ciudadanos, Mercedes Ventura, han rebut este migdia a la Sala dels Espills del Palau dels Borj
Visita dels ex jugadors del València CF
18
febr.
2019
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut este matí al Palau dels Borja a una nombrosa delegació de l’Associació de Jugadors del València CF, amb motiu de la commemoració del centenari de la fundació del club.
Francisco Visiedo (dreta), en les jornades de l'AELPA
01
febr.
2019
L’Associació Espanyola de Lletrats de Parlaments Autonòmics (AELPA), ha celebrat recentment a la seu de l’Assemblea Regional de Múrcia, a Cartagena, les seues XXIV jornades anuals, en les que s’ha renovat la junta directiva. El Lletrat Major de les Corts Valencianes, Francisco J.
Recepció del Síndic de Comptes en la Sala dels Espills
28
des.
2018
El Síndic de Comptes, Vicent Cucarella, ha lliurat hui a la Mesa de les Corts la memòria de la institució de 2017. La Vicepresidenta primera de les Corts, Carmen Martínez ha rebut el codi QR on es pot descarregar l'informe, que també es pot consultar al web del Síndic: https://www.sindicom.gva.es/
Ple Infantil a les Corts
11
des.
2018
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha donat la benvinguda este matí a 90 xiquets i xiquetes que s’han convertit en “Diputats per un dia”, gràcies a la iniciativa d’Aldeas Infantiles. El Ple infantil que s’ha celebrat enguany ha servit per a donar a conéixer les reflexions i propostes que han treballat als seus centres escolars per a potenciar la convivència en igualtat i sense…
Inici dels treballs al solar
11
des.
2018
El passat dilluns 10 de desembre començaren els treballs de condicionament del solar del carrer del Salvador, propietat de les Corts Valencianes, consistents en la neteja de la parcel·la, el cobriment de les restes arqueològiques per a la seua òptima conservació i el tancament del perímetre del solar, respectant la trama urbana de Ciutat Vella, tal com estipula la legislació urbanística vigent.