Cercador

Notícies

Mostrant 1 - 10 de 55 resultats
Imatge d'arxiu d'una reunió de la Mesa de les Corts
27
març
2020
La Mesa de les Corts Valencianes s’ha reunit hui de forma telemàtica, per a continuar amb la seua activitat normal amb temes de govern interior de la cambra autonòmica i la tramitació de documents.
Reunió de la Mesa de les Corts
12
març
2020
Pel seu interés i rellevància, adjuntem l'acord de la Mesa de les Corts amb mesures per a contindre el coronavirus (COVID-19).
Roda de premsa de la Mesa de les Corts
11
març
2020
Després de la reunió de la Mesa de les Corts i de la Junta de Síndics, s’ha decidit desconvocar el Ple de les Corts de hui. Segons ha informat després d’estes reunions el President del parlament valencià, Enric Morera, ahir per la vesprada la síndica de Vox comunicà que havia estat el passat cap de setmana reunida amb el dirigent estatal d’eixe partit que ha donat positiu en les proves del CODVID…
8 de Març
06
març
2020
Arriba el 8 de Març, el Dia de la Dona i les Corts reten homenatge a totes les dones del món. Des d’este dilluns, fins el 22 de març, les Corts han portat l’exposició fotogràfica de “Dones del món” de Creu Roja a l’Estació del Nord de València, per on passaran milers de persones amb motiu de les falles.
Exposició "Dones del Món" a les Corts
02
març
2020
En el marc de la commemoració del Dia Internacional de la Dona, el president de Creu Roja en la Comunitat Valenciana, Rafael Gandia, i el president de les Corts Valencianes, Enric Morera, han presentat este matí l'exposició fotogràfica “Dones del Món”, una mostra que pretén sensibilitzar sobre la situació de les dones en el món i sobre conceptes relacionats amb el gènere i la coeducació a través…
Reunió de la Mesa de les Corts
27
febr.
2020
A la passada Mesa de les Corts es tractà la proposta del Cap de Serveis Econòmics del parlament sobre la incorporació del romanent de tresoreria de 2019 al pressupost de la cambra de 2020 i la devolució a la Generalitat Valenciana de part del romanent.
Recepció a la Cònsol General de Portugal
21
febr.
2020
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut este migdia al seu despatx a la nova Cònsol General de Portugal en Barcelona, Ana Coelho, qui està al càrrec des del passat mes de gener.
Reunió del President Morera amb Creu Roja
13
febr.
2020
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut este matí al seu despatx al President autonòmic de Creu Roja, Rafael Gandia; l’adjunt a la presidència, Vicente Ripoll i el president provincial de València, Juan José Collado, que han traslladat al President Morera els treballs que estan desenvolupant per a la celebració estatal del Dia de la Creu Roja a la ciutat de Valènci
Visita de Pepe Mujica a les Corts
07
febr.
2020
Després de rebre el Premi Drets Humans, distinció atorgada per la Fundació per la Justícia i el Consell Valencià de Col·legis d’Advocats, l’ex President d’Uruguai, José Mujica, acompanyat per la Vicepresidenta del país, Lucía Topolansky, van ser rebuts al Palau dels Borja pel President Enric Morera, els membres de la Mesa i representants dels grups parlamentaris.
Reunió de COPREPA a Mèrida
31
gen.
2020
Les presidències dels parlaments autonòmics s’han reunit hui a la seua de l’Assemblea d’Extremadura, al sí de la Conferència de Presidències de Parlaments Autonòmics (COPREPA), per celebrar la primera reunió de l’any i també la primera trobada després del període electoral que ha produït els corresponents canvis al capdavant de les assemblees legislatives autonòmiques.