Cercador

Notícies

Mostrant 1 - 10 de 185 resultats
LLANOS MASSÓ
03
oct.
2023

  La president de les Corts Valencianes, LLanos Massó, ha acudit a la celebració del Dia de la Policia Nacional, en la festivitat dels Sants Àngels Custodis.  En l'acte, celebrat a l'esplanada del Veles e Vents, s'ha reconegut el treball de la Policia, entregat condecoracions i recordat als caiguts en acte de servei.

LLANOS MASSÓ
29
set.
2023

La president de les Corts Valencianes, Llanos Massó, ha acudit a Borriana a la celebració de la festa de San Miguel Arcàngel, patró de la Policia Local. En la seua visita, LLanos Massó ha signat el llibre d'honor a l'Ajuntament i ha entregat diferents condecoracions. A més, Massó ha felicitat la Policia Local “el dia del seu patró” i ha assenyalat que “per a mi és un honor acostar les Corts…

LLANOS MASSÓ
28
set.
2023

  La president de les Corts Valencianes, Llanos Massó, ha assistit al lliurament dels XXI Premis de la Federació Empresarial Metal·lúrgica Valenciana (Femeval). Uns guardons que reconeixen la gran labor del sector del metall a la Comunitat Valenciana. Les empreses premiades han sigut: SiCtech, Mipesa , Logopost, Lago Becu, Bel Solar, Caixa Popular, Válvulas Arco i Istobal.

LLANOS MASSÓ
27
set.
2023

  La president de les Corts Valencianes, Llanos Massó, ha assistit a l'eucaristia d'acció de gràcies pel centenari de la coronació de la Verge dels Desemparats i per l'Any Jubilar, oficiada per l'arquebisbe de València, monsenyor Enrique Benavent.

LLANOS MASSÓ
26
set.
2023

  La president de les Corts Valencianes, Llanos Massó, ha assistit a la Ciutat de la Justícia a l'obertura de l'any judicial 2023-2024 de la Comunitat Valenciana. En l'acte, s'han analitzat, entre altres coses, algunes dades de la memòria de la fiscalia de la Comunitat Valenciana de 2022.

LLANOS MASSÓ
25
set.
2023

  La president de les Corts Valencianes, LLanos Massó, ha rebut i felicitat als Campions del Món de carreres d'obstacles (OCR) per equips i al subcampió del món sub-20. Els valencians José Vila, Juanfran Sánchez i l'extremeny Samuel Torres, es van proclamar el passat cap de setmana campions en la prova d'equips en el primer Mundial de Carreres d'Obstacles, que va tindre lloc en Genk, Bèlgica.

LLANOS MASSÓ
21
set.
2023

  La president de les Corts Valencianes, Llanos Massó, ha assistit a la Nit de l'Economia Valenciana en el Palau de les Arts Reina Sofia. Un acte presidit pel Rei Felip VI en el qual s'han entregat els premis de la Cambra de Comerç a set empreses i empresaris. Llanos Massó ha felicitat els guanyadors i ha assenyalat que “les empreses de la nostra regió són talent, treball, innovació i un dels…

LLANOS MASSÓ
19
set.
2023

  La president de les Corts Valencianes, Llanos Massó, ha assistit a la inauguració de la Fira Hàbitat València i Home Tèxtils Premium by Textilhogar que que té lloc en Fira València del 19 al 22 de setembre. Fira Hàbitat València compta amb 435 expositors directes i 631 marques representades procedents de 12 països. Home Tèxtils Premium by Textilhogar compta amb 81 expositors directes i 250…

Lloc on s'instal·laran les plaques solars
24
juny
2023

Les Corts Valencianes estan immerses en ple procés per a la instal·lació de plaques solars a la coberta de l'hemicicle del Palau dels Borja. El projecte, amb les modificacions indicades per l'Ajuntament de València respecte a la normativa de l'entorn del casc històric del cap i casal, ja està presentat i a l'espera de la concessió de la llicència per poder traure la licitació per a l'adquisició i…

Imatge de l'hemicicle amb les noves càmeres
22
juny
2023

La nova legislatura comença amb novetats i millores, fruit del treball realitzat en el període 2019-2023. En eixe sentit, les Corts Valencianes seran el primer parlament autonòmic que emetrà les seues sessions de plens, comissions i rodes de premsa en qualitat 4k.