Cercador

Notícies

Mostrant 1 - 10 de 84 resultats
Imatge de la reunió de CALRE de hui
09
abr.
2021
L’emergència sanitària provocada per la Covid-19 ha estat protagonista del primer comitè permanent de la Conferència d’Assemblees Legislatives Regionals Europees (CALRE), després de l’assemblea plenària que es va celebrar al mes de gener i en la que es va reelegir al president del Parlament de Canàries, Gustavo Matos, al capdavant d’este òrgan de coordinació de parlaments europeus.
Imatge de la darrera reunió telemàtica de CALRE
08
abr.
2021
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, participarà demà en la reunió telemàtica del comitè permanent de la Conferència d’Assemblees Legislatives Regionals Europees (CALRE), en la que participaran representants de cambres autonòmiques i regionals de diferents països de la Unió Europea.
Ple "Aldeas Infantiles SOS"
17
febr.
2021
L’actual situació de pandèmia no ha impedit que Aldeas Infantiles haja celebrat el seu ja tradicional ple de la campanya “Diputat per un dia”, encara que enguany ha estat de manera virtual.
Imatge de la reunió de la Junta de Síndics
02
febr.
2021
La Junta de Síndics s’ha reunit este matí, després de la Mesa de les Corts i ha decidit el funcionament per als propers plens.
El President Morera ha commemorat la Xoà
27
gen.
2021
Enguany la pandèmia que patim a nivell mundial no ha deixat commemorar com s’ha fet des de fa anys a les Corts la Xoà, el DIA INTERNACIONAL DE COMMEMORACIÓ EN MEMÒRIA DE LES VÍCTIMES DE L’HOLOCAUST I LA PREVENCIÓ DE CRIMS CONTRA LA HUMANITAT.
Imatge de la reunió de la Junta de Síndics
26
gen.
2021
La Junta de Síndics ha fixat hui el calendari de plens de les Corts Valencianes per al present període de sessions, tot i que hui s’ha aprovat una resolució, adaptant el parlament valencià a l’actual situació sanitària per tal de preservar l’activitat parlamentària, seguint les recomanacions del Comitè de Seguretat i Salut de la cambra.
Recepció a la Cap de la Policia adscrita a la Generalitat
21
gen.
2021
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut este matí al Palau dels Borja a la comissària i Cap del Cos Nacional de Policia adscrit a la Generalitat Valenciana, Marisol Conde, acompanyada pel seu adjunt, José Vicente García. Esta visita s’emmarca dins de la ronda de presentacions de Conde, nomenada el passat mes de juliol.
Reunió amb el Director de l'Agència Antifrau
20
gen.
2021
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut este matí al Director de l’Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, Joan Llinares, per a parlar del treball i dels avanços d’una agència que ha estat pionera i capdavantera en l’Estat espanyol.
Reunió de la Mesa de les Corts
12
gen.
2021
La Mesa de les Corts Valencianes s’ha reunit hui per a procedir a la tramitació de les iniciatives parlamentàries presentades els darrers dies, entre les quals, es troben peticions de convocatòria de Diputació Permanent, com també la petició feta per membres del Consell per comparèixer davant la cambra i donar explicacions respecte l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 al territori valencià i…
Informe 2019 de la Sindicatura de Comptes
30
des.
2020
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, acompanyat per la resta de membres de la Mesa de les Corts i representants dels grups parlamentaris, han rebut este matí al jardí del Palau dels Borja al Síndic major de Comptes, Vicent Cucarella, qui ha comparegut per lliurar l’informe de fiscalització del compte de l’Administració de l’exercici 2019, complint així amb l’obligació legal de…