Cercador

Notícies

Mostrant 1 - 10 de 63 resultats
Presentació estudi sobre l'addicció al joc en la joventut valenciana
29
jul.
2020
La Sala Vinatea de les Corts ha acollit este matí la presentació de l’estudi sobre l’addicció al joc en la joventut de la Comunitat Valenciana, un treball elaborat pel Consell Valencià de la Joventut que ha coordinat el professor de la Universitat de València, Mariano Chóliz.
Reunió amb els artistes fallers i foguerers
09
jul.
2020
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, s’ha reunit hui amb els artistes fallers i foguerers, un sector molt arrelat a la nostra terra i que ha patit les conseqüències de la pandèmia, amb la suspensió de les falles i les fogueres, que han vingut a exposar al President Morera la situació dels tallers artesans.
Porta principal de les Corts Valencianes
25
juny
2020
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha destacat que la pandèmia mundial de la COVID-19 “no ha paralitzat en cap moment el poder legislatiu valencià, que ha continuat amb el seu treball normal i habitual, tramitant iniciatives parlamentàries de tota classe, tant del govern com de control de l’oposició i ho hem fet adaptant-nos a les circumstàncies, garantint la seguretat de totes…
Reunió telemàtica de CALRE
15
juny
2020
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha participat esta vesprada en la reunió plenària de la Conferència d’Assemblees Legislatives Regionals d’Europa (CALRE), que s’ha celebrat de forma telemàtica i en el que ha exposat la metodologia de treball del grup sobre diversitat cultural i lingüística que coordina el President del parlament valencià des del passat 2017 i que ha produït…
Imatge de la constitució de la comissió
15
maig
2020
L’hemicicle de les Corts Valencianes ha acollit este matí la sessió constitutiva de la Comissió especial d’estudi per a la recuperació Social, Econòmica i Sanitària, aprovada en la darrera Diputació Permanent celebrada pel parlament valencià.
Les Corts es preparen a la tornada a la normalitat amb totes les garanties de seguretat
05
maig
2020
La Junta de Síndics, celebrada hui de forma telemàtica, ha acordat, per unanimitat, la reincorporació de les Corts Valencianes al període de sessions, seguint la proposta elevada per la Mesa i, sempre amb l’obligat compliment d’allò que dispose el Comitè de Seguretat i Salut del parlament valencià en relació a persones, horaris i demés.
Imatge de la Diputació Permanent de la setmana passada
29
abr.
2020
Les Corts Valencianes es preparen per a tornar a la normalitat absoluta, després de la reunió de la Junta de Síndics d’ahir, en la que s’arribà a un acord per a recuperar l’activitat parlamentària habitual, a proposta del President de la cambra, dins de les indicacions sanitàries mentre es mantinga decretat l’estat d’alarma.
Imatge d'arxiu d'una Diputació Permanent de la X Legislatura
17
abr.
2020
Hui s’ha reunit de forma telemàtica la Junta de Síndics, la qual ha acordat convocar reunió de la Diputació Permanent per a dimecres 22 d’abril, a les 10 del matí. Atès la quantitat de compareixences i debats a la totalitat, s’ha acordat que la diputació s’allargue fins dijous 23 d’abril.
Imatge d'arxiu d'una reunió de la Mesa de les Corts
27
març
2020
La Mesa de les Corts Valencianes s’ha reunit hui de forma telemàtica, per a continuar amb la seua activitat normal amb temes de govern interior de la cambra autonòmica i la tramitació de documents.
Reunió de la Mesa de les Corts
12
març
2020
Pel seu interés i rellevància, adjuntem l'acord de la Mesa de les Corts amb mesures per a contindre el coronavirus (COVID-19).