Cercador

Notícies

Mostrant 1 - 10 de 14 resultats
Visita Fira Internacional del Llibre de Nova York
03
maig
2023

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut al director de la Fira Internacional del Llibre de la ciutat de Nova York, José Higuera, i també a escriptors convidats com Yuri Herrera (Este es mi nahual i Los ojos de Lía), Mayte López (Sensación térmica) i Roberto Wong (París D.F., Lotería Mexicana), grans referents de la literatura llatinoamericana.

La Comissió de Cultura amb l'Ajuntament de Torrent i grups de danses
11
jul.
2022

La Comissió d'Educació i Cultura de les Corts Valencianes, s'ha reunit este matí i, entre els acords presos, cal destacar la petició del parlament valencià al Consell perquè es declare el "Ball de Torrent" com a bé immaterial cultural de rellevància local, presentada pel grup parlamentari socialista.

Reunió amb el secretari general d'ELEN
09
jul.
2021

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, va rebre ahir al Doctor Davyth Hicks, secretari general i un dels fundadors d'ELEN, European Language Equality Network, qui, a més, és el principal defensor i representant d'ELEN davant la Unió Europea, el Consell d'Europa i l'ONU.

Autoritats valencianes a l'Elca, amb Francisco Brines
21
maig
2021

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha lamentat la pèrdua del gran poeta d’Oliva, Francisco Brines, qui faltà ahir, dies després de rebre el Premi Cervantes a sa casa de l’Elca, en el seu municipi natal de la Safor.

Misteri d'Elx
14
maig
2021

Enguany es commemora el 20è aniversari de la declaració del Misteri d’Elx com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, una declaració que donà projecció internacional del Misteri, un drama religiós tardomedieval que s’escenifica, canta i es viu a l’interior de la Basílica de Santa Maria des de fa cinc-cents anys.

Visita a la Casa de la Música
10
maig
2021

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha visitat este migdia l’Alqueria Julià al barri valencià de Nou Moles i que és la nova seu de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. La coneguda ja com a Casa de la Música, és, segons declaracions del President Morera, “un espai ple de vida i molt important per a potenciar el treball de la FSMCV en el supo

Assemblea plenària de CALRE
15
gen.
2021

La participació de la Presidència de les Corts en activitats amb altres parlaments de l’àmbit estatal i europeu continua, adaptada a reunions telemàtiques.

Imatge de la reunió de treball de CALRE
17
des.
2020

Hui s’ha celebrat de forma telemàtica la jornada tècnica del grup de treball sobre diversitat cultural i lingüística, coordinat pel President de les Corts Valencianes, Enric Morera, al si de la Conferència d’Assemblees Legislatives Regionals d’Europa (CALRE).

Jornada del grup de treball sobre diversitat cultural i lingüística
14
des.
2020

El proper dijous, 17 de desembre s’ha convocat una jornada tècnica telemàtica del Grup de Treball sobre Diversitat Cultural i Lingüística, que coordina la Presidència de les Corts Valencianes al sí de la Conferència d’Assemblees Legislatives Regionals d’Europa (CALRE).

Reunió de València, maig de 2018
04
des.
2019

El 4 de desembre és la data per a commemorar el Dia dels Drets Lingüístics, una defensa de la que no ha estat indiferent el parlament valencià, tant en la passada legislatura com en l’actual. En els darrers quatre anys, el President Morera va ser triat per la Conferència d’Assemblees Legislatives Regionals d’Europa (CALRE), per coordinar el grup de treball sobre la diversitat cultural i…