Ficha del diputado/a

Beatriz

Beatriz Gascó Verdier

Grupo parlamentario: Podemos - Podem
Diputada por Alicante.
Nacida el 30-01-1971 en Alacant (Alacant)

Actividades profesionales

  • 2012-2015. Consultora en polítiques agràries en l'àmbit internacional, principalment en l'ONG Grain a temps parcial i puntualment amb altres organitzacions (Universitat de Manitoba, CIDSE, IPC).
  • 2003-2011. Coordinadora del Secretariat del Comitè Internacional de Planificació per a la Soberania Alimentària (CIP), Roma, Itàlia. Facilitació i incidència política; coordinació general de les reunions internacionals; recerca de fons; comunicació.
  • 2000-2002. Responsable de projectes internacionals i de la xarxa europea per al Centre Carrefour Europeu Lazio, Facultat d'Agrònoms, Università della Tuscia, Viterbo, Itàlia. Treball en xarxa en l'àmbit europeu; Servei d'Informació i Documentació sobre Polítiques Europees per al Desenvolupament Rural; projectes d'animació rural; búsqueda de socis per a la presentació de projectes europeus; organització de conferències i seminaris sobre temes específics.
  • 1999. Director comercial de l'exportació per l'Institut Tecnològic Europeu, València.

Actividades políticas

  • No he militat mai en cap partit abans de Podemos-Podem però he estat activista en moltes organitzacions des de l'adolescència. Em considere una activa lluitadora per la justícia social i he treballat en àmbit polític amb institucions com l'UE i l'ONU.