Resolució de la Presidència 1.058/I, de 20 de març de 1986, sobre el procediment per a la discusió i aprovació del Projecte de Reglament de Règim Interior de la Sindicatura de Comptes. (BOCV número 158, de 9 d’abril)

En ús de les facultats que em confereix l’article 28.2 (actual article 31.2) del RCV, oït el parer favorable de la Mesa i de la Junta de Síndics, aquesta Presidència ha resolt determinar la tramitació parlamentària del Projecte de Reglament de Règim Interior de la Sindicatura de Comptes de la Generalitat Valenciana.

La Disposició Addicional Única de la Llei 6/1986, d’11 de maig, de Sindicatura de Comptes, estableix que les Corts Valencianes han de discutir i aprovar el Projecte de Normes de Règim Interior de la Sindicatura de Comptes. No estant previst en el Reglament de les Corts Valencianes cap procediment específic per a la referida discussió i aprovació, la tramitació parlamentària del Projecte de Reglament de Règim Interior de la Sindicatura de Comptes s’justará al procediment següent:

Si no s’haguessen presentat esmenes es passarà directament al debat i votació en Comissió.

  1. Tramitat per la mesa de les Corts Valencianes el Projecte de Reglament de Règim Interior de la Sindicatura de Comptes, se n’ordenarà la publicació i l’obertura d’un termini de presentació d’esmenes de 15 dies; així com la remissió a la Comissió de Coordinació, Organització i Règim de les Institucions de la Generalitat.

    En cap cas es podran admetre a tràmit per part de la Mesa de la Comissió esmenes a la totalitat amb text articulat alternatiu.

  2. La Comissió nomenarà al seu si una Ponència perquè redacte l’informe corresponent, a la vista de les esmenes presentades i del Projecte de Reglament de Règim Interior de la Sindicatura de Comptes. Els possibles acords que s’adopten en la Ponència, ho seran mitjançant vot ponderat.
  3. El debat i votació s’ajustarà al que estableix el RCV, per a les deliberacións en Comissió.
  4. La tramitació acabarà quan la Comissió haja aprovat el Reglament de Règim Interior de la Sindicatura de Comptes, el qual haurà de ser publicat en el Butlletí Oficial de les Corts Valencianes i en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.