Cercador

Notícies

Mostrant 1 - 10 de 948 resultats
Roda de premsa d'Enric Morera
23
jul.
2021
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha realitzat esta setmana una ronda de contactes amb els mitjans de comunicació de les ciutats de Castelló de la Plana, València i Alacant, per presentar les dades de l’activitat parlamentària des de setembre de 2020 fins a este mes de juliol i respondre a les preguntes que li han formulat sobre temes d’actualitat política valenciana.
Presentació del dictamen de la comissió sobre la DANA a Crevillent
14
jul.
2021
El passat 17 de juny, al ple de les Corts Valencianes, s’aprovà el dictamen de la comissió i hui, davant la societat civil i representants polítics dels municipis que patiren els efectes de la DANA de setembre de 2019, s’han presentat les conclusions, fruit del treball en la comissió i de la participació d’experts del món acadèmic, comunitats de regants, alcaldes de la zona i afectats en general…
València Ciutat Mundial del Disseny 2022
13
jul.
2021
El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, junt a uns altres membres de la Mesa, han rebut hui al Palau dels Borja als responsables de la candidatura de València Capital Mundial del Disseny 2022, encapçalats pel director general de la iniciativa, Xavi Calvo i tres dels impulsors del projecte: Vicente Pons en representació del sector empresarial del disseny; el reconegut dissenyador…
Comissió per al concurs d'idees del solar del carrer Salvador
12
jul.
2021
Este matí s’ha constituït la comissió que haurà de portar endavant el concurs d’idees per a desenvolupar al solar del carrer del Salvador, propietat de les Corts Valencianes. En la reunió han participat representants del parlament valencià, de la Generalitat i de l’Ajuntament de València i s’han marcat a l’agenda de treball dates concretes per posar en marxa el procediment.
Reunió amb el secretari general d'ELEN
09
jul.
2021
El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, va rebre ahir al Doctor Davyth Hicks, secretari general i un dels fundadors d'ELEN, European Language Equality Network, qui, a més, és el principal defensor i representant d'ELEN davant la Unió Europea, el Consell d'Europa i l'ONU.
Jubilació d'Ovidio Montón
06
jul.
2021
Este migdia, la institució de les Corts Valencianes i totes les persones que treballen en el parlament valencià, han homenatjat a un gran company, conegut i estimat per tot el món que passa per les Corts: Ovidio Montón Izquierdo, conegut afectuosament al Palau dels Borja com “Ovi”. Després de 27 anys de servei, s’ha jubilat el segon uixer amb síndrome de Down que tenia la cambra autonòmica.
Converses "federalisme i Europa"
02
jul.
2021
El President de les Corts Valencianes ha participat hui en les converses sobre federalisme i Europa, que s'han realitzat en el Palau de la Generalitat. El President Morera ha destacat que la Unió Europea “és fonamental per als reptes que tenim i fora de la Unió no hi ha cap solució”.
Conferència sobre el futur d'Europa
29
juny
2021
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera ha assistit a la conferència sobre el futur d’Europa, organitzada pel Comitè Europeu de les Regions, el govern de les Açores (Portugal) i CALRE, un esdeveniment telemàtic que ha estat un espai de reflexió, que, en paraules del president del parlament valencià, “és fonamental per a nosaltres perquè el futur europeu passa per les regions
El President Morera en la reunió telemàtica de CALRE
28
juny
2021
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha participat al segon comitè permanent de la Conferència d’Assemblees Legislatives Regionals d’Europa (CALRE), entitat que continua a ple rendiment malgrat la pandèmia de la Covid-19 i que ja ha fet dos reunions telemàtiques en 2021.
Reunió amb la Presidenta del Congrés
07
juny
2021
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, s’ha reunit este matí amb la Presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, a la seu de la cambra baixa. La trobada s’ha emmarcat en una visita institucional per a parlar de temes pendents, com la reforma constitucional per a incloure el reconeixement del dret civil valencià.