Cercador

Notícies

Mostrant 1 - 10 de 1081 resultats
Les Corts Valencianes reconeixen a Julián García, el conserge de l'edifici incendiat en Campanar
12
abr.
2024

La president de les Corts Valencianes, Llanos Massó, ha rebut a Julián García, el conserge de l'edifici incendiat el passat 22 febrer en Campanar que amb la seua actuació va aconseguir salvar la vida de molts dels seus veïns. Durant la recepció, Massó ha assenyalat que “ara que ha passat un poc de temps hem volgut rebre a Julián per a saber com es troba i per a mostrar-li el nostre agraïment des…

Les Corts Valencianes se sumen a les reivindicacions de la Federació Espanyola de Malalties Rares
12
març
2024

Amb motiu del Dia Internacional de les Malalties Rares que es commemora el 24 de febrer, les Corts Valencianes han acollit a representants de FEDER, en un acte en el qual s'ha llegit un manifest amb el qual es busca “implicar a tots els agents en l'impuls de la investigació, el diagnòstic precoç i el tractament i abordatge terapèutic d'estes patologies”.

Les Corts Valencianes premien a Victoria Liceras
08
març
2024

Amb motiu del dia internacional de la dona, les Corts Valencianes han premiat a Victoria Liceras per la seua trajectòria professional i la seua contribució al món de la indumentària valenciana. A l'acte, que s'ha celebrat en el saló dels espills de les Corts Valencianes, ha assistit la president del parlament valencià, LLanos Massó, el vicepresident Alfredo Castelló, el secretari Víctor Soler,…

LLanos Massó participa en la Romeria de les Canyes
03
març
2024

La president de les Corts Valencianes, Llanos Massó, ha participat un any més en la tradicional Romeria de les Canyes a l'Ermita de La Magdalena a Castelló. Un acte que congrega a milers de castellonencs per a pujar a l'ermita de la Magdalena i rememorar els orígens de la ciutat i que està declarat Bé d'Interés Cultural. Enguany la Romeria ha reunit a més de 165.000 persones.  

Magdalena 2024
02
març
2024

La president de les Corts Valencianes, Llanos Massó, ha assistit al primer dia de les Festes de la Magdalena 2024. La festa ha començat amb la recepció oficial a l'Ajuntament de Castelló, el lliurament de distincions i la Imposició del mocador al gegant Tombatossals de l'avinguda del Lledó i l'homenatge al rei Jaume I.

Les Corts acull la presentació del cupó de l'1 de març
27
febr.
2024

Les Corts Valencianes ha acollit la presentació del cupó de l'ONCE dedicat a la reforma de l'article 49 de la Constitució Espanyola. A l'acte, que s'ha celebrat a la sala Vinatea del Parlament Valencià, han acudit la president de les Corts, LLanos Massó, el vicepresident Alfredo Castelló, els secretaris Víctor Soler i María José Amigó i representants de tots els grups parlamentaris.

Inauguració de CEVISAMA
26
febr.
2024

La president de les Corts Valencianes, LLanos Massó, ha assistit a la inauguració de la 40 edició de CEVISAMA en Fira València. Amb més de 500 firmes expositores, 850 empreses estrangeres i 430 compradors nacionals convidats, la fira líder en el sector de la ceràmica estarà oberta al públic fins a l'1 de març

La Federació d'Entitats Culturals Andaluses a la CV visita les Corts
21
febr.
2024

La president de les Corts Valencianes, Llanos Massó, ha mantingut una reunió en les Corts Valencianes amb la màxima representant de la Federació d'Entitats Culturals Andaluses en la Comunitat València, Puri Torres, i amb la reina de la festa de FECACV d'enguany, Carla Picazo.

Recepció de la memòria de l'AVL
20
febr.
2024

La president de les Corts Valencianes, Llanos Massó, altres membres de la Mesa i representants dels diferents grups parlamentaris, han rebut la memòria de l'AVL de l'any 2022 en el saló dels espills del parlament valencià. Esta memòria, arreplega l'activitat de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua durant l'any.

Llanos Massó rep en les Corts Valencianes al president de Lo Rat Penat
15
febr.
2024

La president de les Corts Valencianes, LLanos Massó, ha rebut al president de Lo Rat Penat, Josep Vicent Navarro Raga, en una reunió en la qual han parlat del treball d'esta societat cultural valenciana nascuda en 1878.