Cercador

Notícies

Mostrant 1 - 10 de 929 resultats
8 de Març, Dia Internacional de les Dones
05
març
2021
La Presidència de les Corts Valencianes ha impulsat una concentració virtual per al 8 de Març en les xarxes social, per mostrar el suport de la ciutadania valenciana al Dia Internacional de les Dones d’una forma segura.
Ple "Aldeas Infantiles SOS"
17
febr.
2021
L’actual situació de pandèmia no ha impedit que Aldeas Infantiles haja celebrat el seu ja tradicional ple de la campanya “Diputat per un dia”, encara que enguany ha estat de manera virtual.
Visita de la Presidenta del Consell Rector de la CVMC
03
febr.
2021
La Presidenta en funcions del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Mar Iglesias, ha visitat este matí al President de les Corts Valencianes, Enric Morera, per a transmetre-li la disponibilitat dels mitjans públics a col·laborar amb les Corts. 
Imatge de la reunió de la Junta de Síndics
02
febr.
2021
La Junta de Síndics s’ha reunit este matí, després de la Mesa de les Corts i ha decidit el funcionament per als propers plens.
El President Morera ha commemorat la Xoà
27
gen.
2021
Enguany la pandèmia que patim a nivell mundial no ha deixat commemorar com s’ha fet des de fa anys a les Corts la Xoà, el DIA INTERNACIONAL DE COMMEMORACIÓ EN MEMÒRIA DE LES VÍCTIMES DE L’HOLOCAUST I LA PREVENCIÓ DE CRIMS CONTRA LA HUMANITAT.
Reunió amb CONCOVAL
27
gen.
2021
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut este matí al President de la Confederació de Cooperatives  de la Comunitat Valenciana (CONCOVAL), Emili Villaescusa i també a la directora gerent de l’organisme, Nardi Alba, que han traslladat a President de la cambra valenciana el Pla Fent Cooperatives, aprovat pel Consell Valencià de Cooperativisme per al període 2021 i 2022.
Imatge de la reunió de la Junta de Síndics
26
gen.
2021
La Junta de Síndics ha fixat hui el calendari de plens de les Corts Valencianes per al present període de sessions, tot i que hui s’ha aprovat una resolució, adaptant el parlament valencià a l’actual situació sanitària per tal de preservar l’activitat parlamentària, seguint les recomanacions del Comitè de Seguretat i Salut de la cambra.
Recepció a la Cap de la Policia adscrita a la Generalitat
21
gen.
2021
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut este matí al Palau dels Borja a la comissària i Cap del Cos Nacional de Policia adscrit a la Generalitat Valenciana, Marisol Conde, acompanyada pel seu adjunt, José Vicente García. Esta visita s’emmarca dins de la ronda de presentacions de Conde, nomenada el passat mes de juliol.
Reunió amb el Director de l'Agència Antifrau
20
gen.
2021
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut este matí al Director de l’Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, Joan Llinares, per a parlar del treball i dels avanços d’una agència que ha estat pionera i capdavantera en l’Estat espanyol.
Assemblea plenària de CALRE
15
gen.
2021
La participació de la Presidència de les Corts en activitats amb altres parlaments de l’àmbit estatal i europeu continua, adaptada a reunions telemàtiques.