Cercador

Notícies

Mostrant 1 - 10 de 990 resultats
La Mesa de les Corts
21
maig
2022

La Mesa de les Corts ha aprovat donar el suport institucional del parlament a la petició rebuda per la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED), perquè este centre universitari siga reconegut amb el premi Princesa d’Astúries d’enguany, en la modalitat de Comunicació i Humanitats. 

Ambaixador d'Ucraïna
20
maig
2022

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, junt a membres de la Mesa i representants dels grups parlamentaris, han rebut hui a la Sala dels Espills del Palau dels Borja a l’ambaixador d’Ucraïna a Espanya. Serhii Pohoreltsev, qui ha estat acompanyat pel cònsol honorari d’Ucraïna a València, Pablo Gil i el president de l’institut 9 de Maig, Andreu Yakubuv. 

Reunió STOP Accidentes
17
maig
2022

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut este matí a la presidenta de l’associació STOP Accidentes, Ana Novella, qui ha traslladat la necessitat que el parlament valencià es pronuncie institucionalment per donar suport a les víctimes de la violència vial i que continuen les reformes legals per tal de fer front als sinistres al volant, que tantes víctimes ocasionen tots els…

El president de les Corts amb l'Associació de Juristes Valencians
16
maig
2022

El president de l’Associació de Juristes Valencians, José Ramón Chirivella i la secretària de relacions institucional d’eixa entitat, Susi Boix, s’han reunit amb el president de les Corts Valencianes, Enric Morera, per a presentar-li la Proposició No de Llei que han lliurat este matí a diferents grups parlamentaris de la cambra valenciana, amb l’objectiu que el parlament autonòmic “demane als…

Dia de les Corts Valencianes
30
abr.
2022

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha demanat al seu discurs del Dia de les Corts mesures realistes en el tema del finançament autonòmic i ha suggerit la condonació del deute de la Generalitat Valenciana en mans de l’Estat. Segons el president Morera, “és una solució transitòria, mentre s’arriba a un consens polític i territorial sobre la reforma del sistema de finançament de…

Jornada de portes obertes
25
abr.
2022

La ciutadania no ha fallat a la seua cita amb les Corts Valencianes, després de dos anys sense poder realitzar-se la jornada de portes obertes amb motiu del 25 d’Abril, dia del parlament valencià.

Jornada de portes obertes de les Corts
23
abr.
2022

La jornada de portes obertes de les Corts Valencianes, que se celebrarà dilluns que ve, comptarà amb un espai dedicat a la solidaritat amb el poble d'Ucraïna. Diverses ONG que treballen des de l'inici del conflicte bèl·lic el mes de febrer passat han confirmat que estaran en la plaça de Sant Llorenç, a la porta del Palau dels Borja, donant informació a totes les persones que acudisquen a visitar…

Portes Obertes
19
abr.
2022

Les Corts Valencianes obriran les seues portes el proper dilluns, 25 d’abril, dia festiu a la ciutat de València i que coincideix enguany amb el Dia de les Corts Valencianes. Totes les persones que vulguen conéixer la història del Palau dels Borja i també el funcionament del parlament valencià, ho podran fer en un horari de 10 a 14 hores pel matí i per la vesprada, de 16 a 20 hores. 

Visita UPV
11
abr.
2022

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera ha visitat hui la Universitat Politècnica de València per conéixer els avanços científics que desenvolupa contra la regressió marina. El president ha estat acompanyat en la seua visita pel rector de la UPV, José E.

Lliurament del guardó a la Comissió de Sanitat
06
abr.
2022

Les diputades i diputats que formen la Comissió de Sanitat i Consum de les Corts Valencianes han rebut un reconeixement públic de l'Associació de Pacients de MPOC (Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica), que ha nomenat esta comissió parlamentària “Ambaixadora de la MPOC”, en la primera edició d'este guardó que s'ha atorgat enguany.