Cercador

Notícies

Mostrant 1 - 10 de 934 resultats
Visita a la Casa de la Música
10
maig
2021
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha visitat este migdia l’Alqueria Julià al barri valencià de Nou Moles i que és la nova seu de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. La coneguda ja com a Casa de la Música, és, segons declaracions del President Morera, “un espai ple de vida i molt important per a potenciar el treball de la FSMCV en el supo
Dia de les Corts Valencianes
25
abr.
2021
L’hemicicle de les Corts Valencianes ha acollit este migdia la primera celebració del 25 d’Abril de la X Legislatura, perquè l’edició de l’any passat no es va poder celebrar pel confinament.
Imatge de la reunió de CALRE de hui
09
abr.
2021
L’emergència sanitària provocada per la Covid-19 ha estat protagonista del primer comitè permanent de la Conferència d’Assemblees Legislatives Regionals Europees (CALRE), després de l’assemblea plenària que es va celebrar al mes de gener i en la que es va reelegir al president del Parlament de Canàries, Gustavo Matos, al capdavant d’este òrgan de coordinació de parlaments europeus.
Imatge de la darrera reunió telemàtica de CALRE
08
abr.
2021
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, participarà demà en la reunió telemàtica del comitè permanent de la Conferència d’Assemblees Legislatives Regionals Europees (CALRE), en la que participaran representants de cambres autonòmiques i regionals de diferents països de la Unió Europea.
Visita a les oliveres mil·lenàries
17
març
2021
El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha visitat este matí la Jana, Xert i Canet lo Roig, termes que compten amb part de les 5.000 oliveres mil·lenàries registrades entre Sant Mateu i Ulldecona i que són considerades com a Patrimoni Mundial.
8 de Març, Dia Internacional de les Dones
05
març
2021
La Presidència de les Corts Valencianes ha impulsat una concentració virtual per al 8 de Març en les xarxes social, per mostrar el suport de la ciutadania valenciana al Dia Internacional de les Dones d’una forma segura.
Ple "Aldeas Infantiles SOS"
17
febr.
2021
L’actual situació de pandèmia no ha impedit que Aldeas Infantiles haja celebrat el seu ja tradicional ple de la campanya “Diputat per un dia”, encara que enguany ha estat de manera virtual.
Visita de la Presidenta del Consell Rector de la CVMC
03
febr.
2021
La Presidenta en funcions del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Mar Iglesias, ha visitat este matí al President de les Corts Valencianes, Enric Morera, per a transmetre-li la disponibilitat dels mitjans públics a col·laborar amb les Corts. 
Imatge de la reunió de la Junta de Síndics
02
febr.
2021
La Junta de Síndics s’ha reunit este matí, després de la Mesa de les Corts i ha decidit el funcionament per als propers plens.
El President Morera ha commemorat la Xoà
27
gen.
2021
Enguany la pandèmia que patim a nivell mundial no ha deixat commemorar com s’ha fet des de fa anys a les Corts la Xoà, el DIA INTERNACIONAL DE COMMEMORACIÓ EN MEMÒRIA DE LES VÍCTIMES DE L’HOLOCAUST I LA PREVENCIÓ DE CRIMS CONTRA LA HUMANITAT.