Cercador

Notícies

Mostrant 1 - 10 de 1006 resultats
Commemoració del Dia Mundial de l'Alzheimer a les Corts
21
set.
2022

Les Corts Valencianes han acollit hui la commemoració del Dia Mundial de l’Alzheimer, en una recepció celebrada en l’hemicicle a la Federació Valenciana de Familiars i Amics de Persones amb Alzheimer (FEVAFA), coordinadora que celebra enguany els seus 25 anys d’activitat.

Junta de Síndiques
06
set.
2022

La Junta de Síndiques ha elevat la proposta a la Presidència de les Corts per al nou període de sessions comprés entre setembre i desembre de 2022. L’activitat parlamentària ja ha començat esta setmana amb la celebració de comissions i el Debat de Política General, se celebrarà els dies 27 i 29 de setembre.

Visita de la Mesa del Parlament de Cantàbria
20
jul.
2022

A petició del president del Parlament de Cantàbria, Joaquín Gómez, la Mesa de les Corts Valencianes ha rebut hui en el Palau dels Borja a la Mesa de la cambra càntabra, per a estrényer llaços de col·laboració i abordar temes relacionats amb el funcionament dels plens, les comissions, el reglament de tots dos parlaments i l'organització interna, entre d’altres assumptes.

Imatge d'una sessió del ple de les Corts
13
jul.
2022

L’Associació de Comunicació Política (ACOP), celebra demà i despús-demà el seu VI Congrés Internacional de Comunicació Política a la ciutat de València. Les Corts Valencianes hi participen per a parlar de l’estat de les autonomies, amb motiu del 40è aniversari de l’Estatut d’Autonomia.

La Comissió de Cultura amb l'Ajuntament de Torrent i grups de danses
11
jul.
2022

La Comissió d'Educació i Cultura de les Corts Valencianes, s'ha reunit este matí i, entre els acords presos, cal destacar la petició del parlament valencià al Consell perquè es declare el "Ball de Torrent" com a bé immaterial cultural de rellevància local, presentada pel grup parlamentari socialista.

Reunió en la Comissió Europea
02
jul.
2022

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, s’ha reunit a Brussel·les amb la responsable d’Escoles i Plurilingüisme de la Comissió Europea, Anna Solé i Mena (Senior Expert, DG Education, Youth, Sport and Culture, Directorate B – Youth, Education and Erasmus+, Unit B.2 – Schools and Multilingualism), per a presentar el treball desenvolupat en el grup de treball de Diversitat Cultural i…

Reunió de CALRE a Brussel·les
01
jul.
2022

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha participat en el segon comitè permanent de la Conferència d’Assemblees Legislatives Regionals d’Europa (CALRE), que s’ha celebrat a la seu del Comitè Europeu de les Regions, a Brussel·les i convocada pel parlament de Valònia, actual presidència de la CALRE.

Imatge d'una concentració de l'AJV a les portes de les Corts
25
juny
2022

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha fet una crida perquè la societat valenciana done suport i participe en la concentració, organitzada per l’Associació de Juristes Valencians, que s’ha convocat per al proper dimecres 29 de juny, a les 19.30 hores, en la plaça de la Mare de Déu de València.

Imatge d'arxiu d'una reunió de CALRE a Brussel·les
24
juny
2022

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha participat este migdia en una reunió telemàtica convocada pel Comité Europeu de les Regions, per a donar a conéixer les conclusions de la Conferència sobre el futur d’Europa, un fòrum en el qual el parlament valencià també ha participat ha través de la Conferència d'Assemblees Legislatives Regionals d’Europa (CALRE).

Presentació de Dactyls a les Corts
15
juny
2022

La ONCE ha presentat a la sala Vinatea de les Corts Valencianes, el sistema Dactyls i l'App desenvolupada pel Centre de Tiflotecnologia i Innovació de la ONCE i la Universitat Complutense de Madrid. Es tracta de tota una fita per a les persones amb sordceguera, una forma de comunicació nova que estalvia temps i facilita el seu accés al coneixement i a les relacions amb l'entorn.