El President Morera visita el centre de salut de Tavernes de la Valldigna per agrair el treball del personal sanitari valencià contra la Covid-19

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha visitat hui el Centre de salut de Tavernes de la Valldigna, sent este el primer acte que es fa fora de les Corts des de l’inici de la crisi de la Covid-19. El President del parlament valencià ha volgut transmetre el seu agraïment a tot el personal sanitari valencià, “per la seua dedicació, per la seua professionalitat i per la gran tasca que han fet en uns mesos molt durs. Sense elles i ells no seria possible estar com estem ara i no seria possible la gran quantitat de vides que s’han salvat”.

Segons el President Morera, la importància que té el personal d'atenció primària com a primera barrera de lluita contra la Covid-19 “ha estat fonamental, no ho podem oblidar, com estarà també important el treball que faran com a primer contacte amb els pacients i primera barrera de contenció front als possibles rebrots que puguen donar-se. Per això, cal que la ciutadania siga molt conscient de la situació en què vivim i cal que es continuen aplicant tots els dies, en tots els àmbits, les mesures de seguretat i higiene per contindre l’epidèmia”.

També, el President de la cambra autonòmica valenciana ha destacat la col·laboració ciutadana “que ha contribuït molt seguint les indicacions de les autoritats sanitàries per poder recuperar la normalitat en les nostres vides, però, insistim, no podem oblidar que el virus continua actiu entre nosaltres, no podem baixar la guàrdia fins que no es puga combatre amb vacunes i amb una medicació efectiva”.

El President de les Corts ha fet la seua visita al centre de salut de Tavernes de la Valldigna acompanyat per l’alcalde de la població, Sergi González, membres de la corporació, el coordinador de l’àrea de Salut i la Secretària Autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro.

Visita del President al centre de salut de Tavernes

Visita del President al centre de salut de Tavernes
Galeria

Comentaris