Comissió d'Agricultura, Ramaderia i Pesca

Lugar de celebración
Sala A
Inicio
10:30
Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

PRESIDÈNCIA DE LES CORTS VALENCIANES

D’acord amb els articles 42 i 66.2 de l’RCV, es convoca les il·lustres senyores diputades i els il·lustres senyors diputats membres de la Comissió d’Agricultura, Ramaderia i Pesca a la sessió de la comissió que s’iniciarà el proper dia 8 d’octubre de 2019, a les 10.30 hores, al Palau de les Corts Valencianes, amb l’ordre del dia següent:

 1. Lectura de l’acta de la reunió anterior.
 2. Presa en consideració de la Proposició no de llei sobre la convocatòria d’ajudes per a la distribució de fruites, hortalisses, lactis i llet en els centres escolars de la Comunitat Valenciana, presentada pel Grup Parlamentari Popular (RE número 1.053, BOCV número 22).
 3. Presa en consideració de la Proposició no de llei sobre la millora de la competitivitat del sector agrari valencià davant l’aprovació de l’acord de Mercosur, presentada pel Grup Parlamentari Ciudadanos (RE número 3.340, BOCV número 24).
 4. Presa en consideració de la Proposició no de llei sobre els controls de plagues en la importació de cítrics, presentada pel Grup Parlamentari Popular (RE número 4.026, BOCV número 24).
 5. Presa en consideració de la Proposició no de llei sobre la protecció de l’Horta amb la paralització de l’obra d’ampliació a tres carrils de l’autovia V-21, presentada pels grups parlamentaris Compromís i Unides Podem (RE número 5.765).
  Palau de les Corts Valencianes
  València, 1 d’octubre de 2019
   
   
   
  El president
  Enric Morera i Català
Galeria