Comissió de Polítiques d'Igualtat de Gènere i del col·lectiu LGTBI

Lloc de celebració
Sala B
Inici
10:30
Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

 

PRESIDÈNCIA DE LES CORTS VALENCIANES

D’acord amb els articles 42 i 66.2 del Reglament de Les Corts Valencianes, es convoca les il·lustres senyores diputades i els il·lustres senyors diputats membres de la Comissió de Polítiques d’Igualtat de Gènere i del Col·lectiu LGTBI a la sessió de la comissió que s’iniciarà el proper dia 21 de maig de 2024, a les 10.30 hores, al Palau de Les Corts Valencianes, amb l’ordre del dia següent:

1. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la reunió anterior.

2. Compareixença de la secretària autonòmica d’Igualtat i Diversitat per a explicar les prioritats del seu departament, sol·licitada pel Grup Parlamentari Popular (RE número 729).

Acumulada amb

Compareixença de la secretària autonòmica d’Igualtat i Diversitat per a informar sobre les principals línies d’actuació previstes en el seu departament, sol·licitada pel Grup Parlamentari Vox Cortes Valencianas (RE número 1.120).

Acumulada amb

Compareixença de la secretària autonòmica d’Igualtat i Diversitat per a explicar les línies polítiques de la seua Secretaria, sol·licitada pel Grup Parlamentari Socialista (RE número 1.908).

Acumulada amb

Compareixença de la secretària autonòmica d’Igualtat i Diversitat per a explicar i informar de les línies polítiques de la seua Secretaria, sol·licitada pel Grup Parlamentari Compromís (RE número 2.170).

Palau de Les Corts Valencianes

Galeria