Comissió d'Educació i Cultura

Lugar de celebración
Hemiciclo
Inicio
10:30
Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

PRESIDÈNCIA DE LES CORTS VALENCIANES

 

D’acord amb els articles 42 i 66.2 de l’RCV, es convoca les il·lustres senyores diputades i els il·lustres senyors diputats membres de la Comissió d’Educació i Cultura a la sessió de la comissió que s’iniciarà el proper dia 18 de novembre de 2020, a les 10.30 hores, al Palau de les Corts Valencians, amb l’ordre del dia següent:

1.Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la reunió anterior.

2. Presa en consideració de la Proposició no de llei sobre l’accés lliure i gratuït als resultats de la recerca científica finançada amb fons públic, presentada pel Grup Parlamentari Socialista (RE número 8.052, BOCV número 43).

3. Presa en consideració de la Proposició no de llei sobre la declaració del tir i arrossegament com a bé immaterial d’interès cultural valencià, presentada pel Grup Parlamentari Popular (RE número 18.581, BOCV número 86).

4. Presa en consideració de la Proposició no de llei sobre el patrimoni valencià del comerç de la neu, presentada pel Grup Parlamentari Compromís (RE número 19.868, BOCV número 90).

5. Presa en consideració de la Proposició no de llei sobre el suport al certamen de celebració de l’Any Internacional Bigas Luna 2021 a València, presentada pel Grup Parlamentari Ciudadanos (RE número 20.996, BOCV número 103).

6. Presa en consideració de la Proposició no de llei sobre filtres d'aire a les aules, presentada pel Grup Parlamentari Vox Comunidad Valenciana (RE número 24.540).

 

Palau de les Corts Valencianes

València, 10 de novembre de 2020

 

El president

Enric Morera i Català

Galeria