Comissió d'Educació i Cultura

Lloc de celebració
Sala A
Inici
10:30
Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

PRESIDÈNCIA DE LES CORTS VALENCIANES

 

 

D’acord amb els articles 42 i 66.2 de l’RCV, es convoca les il·lustres senyores diputades i els il·lustres senyors diputats membres de la Comissió d’Educació i Cultura a la sessió de la comissió que s’iniciarà el proper dia 11 de juny de 2021, a les 10.30 hores, al Palau de les Corts Valencians, amb l’ordre del dia següent:

1. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la reunió anterior.

2. Presa en consideració de la Proposició no de llei sobre un marc legal per als exàmens en línia en les universitats de la Comunitat Valenciana, presentada pel Grup Parlamentari Ciudadanos (RE número 34.594, BOCV número 159).

3. Presa en consideració de la Proposició no de llei sobre suport a la tauromàquia, presentada pel Grup Parlamentari Popular i pel Grup Parlamentari Vox Comunidad Valenciana (RE número 35.247, BOCV número 166).

4. Presa en consideració de la Proposició no de llei sobre la proposta de concessió de l’Alta Distinció de la Generalitat Valenciana per a Enric Valor i Vives, presentada pels grups parlamentaris Socialista, Compromís i Unides Podem (RE número 35.336, BOCV número 166).

 

Palau de les Corts Valencianes

València, 1 de juny de 2021

 

El president

Enric Morera i Català

Galeria