Comissió d'Indústria i Comerç, Turisme i Noves Teconologies

Lloc de celebració
Sala A
Inici
10:00
Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

PRESIDÈNCIA DE LES CORTS VALENCIANES

D’acord amb els articles 42 i 66.2 de l’RCV, es convoca les il·lustres senyores diputades i els il·lustres senyors diputats membres de la Comissió d’Indústria i Comerç, Turisme i Noves Tecnologies a la sessió de la comissió que s’iniciarà el proper dia 23 de setembre de 2021 a les 10.00 hores, al Palau de les Corts Valencianes, amb l’ordre del dia següent:

1. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la reunió anterior.

2. Compareixença del secretari autonòmic de Turisme per a realitzar una anàlisi de l’última campanya d’estiu en relació amb el turisme a la Comunitat Valenciana, com també per a informar de la situació del sector, sol·licitada pel Grup Parlamentari Vox Comunidad Valenciana (RE número 22.067).

Acumulada amb

Compareixença del secretari autonòmic de Turisme per a retre compte de les mesures que s'estan duent a terme des d'aquesta Secretaria per a la reactivació del turisme a la Comunitat Valenciana, sol·licitada pel Grup Parlamentari Ciudadanos (RE número 34.137, amb correcció d’errades RE número 34.164).

Acumulada amb

Compareixença del secretari autonòmic de Turisme per a informar sobre les actuacions dutes a terme en el sector turístic amb motiu de la COVID-19, sol·licitada a petició pròpia (RE número 34.731)

Palau de les Corts Valencianes

València, 21 de setembre de 2021

 

El president

Enric Morera i Català

Galeria