Comissió d'Obres Públiques, Infraestructures i Transports

Lloc de celebració
Sala A
Inici
10:30
Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

PRESIDÈNCIA DE LES CORTS VALENCIANES

 

D’acord amb els articles 42 i 66.2 de l’RCV, es convoca les il·lustres senyores diputades i els il·lustres senyors diputats membres de la Comissió d’Obres Públiques, Infraestructures i Transports a la sessió de la comissió que s’iniciarà el proper dia 28 de juny de 2022, a les 10.30 hores, al Palau de les Corts Valencianes, amb l’ordre del dia següent:

1. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la reunió anterior.

2. Compareixença de la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat per a valorar el funcionament del ferrocarril en la Comunitat Valenciana, sol·licitada pel Grup Parlamentari Popular (RE número 51.925).

Acumulada amb

Compareixença de la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat per a retre compte de la situació actual del ferrocarril en la Comunitat Valenciana, sol·licitada pel Grup Parlamentari Popular (RE número 55.069).

3. Compareixença de la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat per a explicar i informar sobre el Pla d'inversions en els ports de la Generalitat Valenciana 2022-2025, sol·licitada pel Grup Parlamentari Vox Comunidad Valenciana (RE número 53.714).

4. Compareixença del president de l'Autoritat Portuària d’Alacant, per a informar sobre les indústries i empreses que operen en “Alicante Port”, sol·licitada pel Grup Parlamentari Unides Podem (RE número 50.243).

5. Pronunciament de la comissió sobre la compareixença del Sr. Aurelio Martínez Estévez, president de l'Autoritat Portuària de València, per a explicar les suposades irregularitats i la suposada falta de transparència en la permuta fallida de terrenys al navilier Vicente Boluda denunciada per altres grups parlamentaris, sol·licitada pel Grup Parlamentari Ciudadanos (RE número 51.651).

6. Pronunciament de la comissió sobre la compareixença del Sr. Aurelio Martínez Estévez, president de l'Autoritat Portuària de València, per a informar sobre la seua gestió al capdavant de l’organisme públic, sol·licitada pel Grup Parlamentari Compromís (RE número 51.805)

Palau de les Corts Valencianes

València, 7 de juny de 2022

 

El president

Enric Morera i Català

Galeria