Comissió d'Obres Públiques, Infraestructures i Transports

Lloc de celebració
Sala B
Inici
10:30
Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

 

PRESIDÈNCIA DE LES CORTS VALENCIANES

D’acord amb els articles 42 i 66.2 de l’RCV, es convoca les il·lustres senyores diputades i els il·lustres senyors diputats membres de la Comissió d’Obres Públiques, Infraestructures i Transports a la sessió de la comissió que s’iniciarà el proper dia 8 de setembre de 2022, a les 10.30 hores, al Palau de les Corts Valencianes, amb l’ordre del dia següent:

1.    Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la reunió anterior.

2.    Elecció de la secretària de la comissió.

3.    Presa en consideració de la Proposició no de llei sobre ajudes per a arrendataris d’habitatges transitoris, presentada pel Grup Parlamentari Socialista (RE número 31.052, BOCV número 144).

4.    Presa en consideració de la Proposició no de llei sobre el transport a demanda en l’interior del territori valencià, presentada pel Grup Parlamentari Compromís (RE número 39.666, BOCV número 186).

5.    Presa en consideració de la Proposició no de llei sobre instauració de senyalística en tot el recorregut del Camí del Sant Greal en el transcurs per la Comunitat Valenciana, presentada pel Grup Parlamentari Ciudadanos (RE número 50.802, BOCV número 231).

6.    Presa en consideració de la Proposició no de llei sobre implantació de major seguretat en la xarxa nacional de carreteres de l'Estat a la Comunitat Valenciana i en la xarxa de carreteres de la Generatitat Valenciana, presentada pel Grup Vox Comunidad Valenciana (RE número 50.975, BOCV número 231).

7.    Presa en consideració de la Proposició no de llei sobre promoció pública d'habitatge social, de lloguer i protegit a la Comunitat Valenciana, presentada pel Grup Parlamentari Popular (RE número 54.580, BOCV número 253).

8.    Presa en consideració de la Proposició no de llei per a la recuperació i millora de la línia ferroviària València-Aranjuez i la prolongació de la línia C3 fins a Camporrobles, presentada pel Grup Parlamentari Unides Podem (RE número 54.759, BOCV número 257).

 

Palau de les Corts Valencianes
València, 6 de setembre de 2022

 

El president
ENRIC MORERA I CATALÀ
 

Galeria