Comissió especial d'estudi de l’assetjament escolar per tal d’impulsar polítiques concretes per a la prevenció i l’actuació davant la violència entre iguals en l’àmbit escolar i la infància

Lloc de celebració
Sala C
Inici
10:30
Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

 

PRESIDÈNCIA DE LES CORTS VALENCIANES

D’acord amb els articles 42 i 66.2 de l’RCV, es convoca les il·lustres senyores diputades i els il·lustres senyors diputats membres de Comissió especial d'estudi de l’assetjament escolar per tal d’impulsar polítiques concretes per a la prevenció i l’actuació davant la violència entre iguals en l’àmbit escolar i la infància, a la sessió de la comissió que s’iniciarà el proper dia 11 de maig de 2022, a les 10.30h., en el Palau de les Corts Valencianes, amb l’ordre del dia següent:

1.    Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la reunió anterior.

2.    Compareixences que se sol·liciten en compliment del pla de treball aprovat per la comissió:

10.30h:     Sr. Rubén Pacheco Díaz. President de la Confederació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de la Comunitat Valenciana Gonzalo Anaya.

11.15h:     Sra. Sonia Terrero González. Presidenta de la Confederació Valenciana d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes (COVAPA).

12.00h:     Sr. José Antonio Rodríguez Salinas. President de la Confederació Catòlica Nacional de Pares de Família i Pares d’Alumnes de la Comunitat Valenciana (CONCAPA-Comunitat Valenciana).

12.45h:   Sra. Andrea Ollero Muñoz. Coordinadora de la permanent d’intervenció municipal i educació del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana i psicòloga educativa en Mancomunitat de municipis de la Safor.

D’altra banda, cas que algunes d’estes persones no puguen assistir en el dia i hora assenyalats, podran ser substituïdes per altres incloses en el Pla de Treball.

Palau de les Corts Valencianes
València, 26 d’abril de 2022

El president
ENRIC MORERA I CATALÀ

Galeria