Comissió especial d'estudi sobre discapacitat/diversitat funcional

Lloc de celebració
Sala C
Inici
10:00
Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

 

PRESIDÈNCIA DE LES CORTS VALENCIANES

D’acord amb els articles 42 i 66.2 de l’RCV, es convoca les il·lustres senyores diputades i els il·lustres senyors diputats membres de la Comissió especial d'estudi sobre Discapacitat/Diversitat Funcional, a la sessió de la comissió que s’iniciarà el proper dia 13 d’octubre de 2022, a les 10.00 hores, en el Palau de les Corts Valencianes, amb l’ordre del dia següent:

1.    Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la reunió anterior.

2.    Compareixences que se sol·liciten en compliment del pla de treball aprovat per la comissió:

10.00 h.    Sr. Carlos Manuel Gómez García, president de Calcsicova (Coordinadora de Asociaciones de VIH y Sida de la Comunitat Valenciana).

10.40 h.    Sr. Juan Mondéjar Sánchez, president de Cocemfe (Confederación Española de Personas con Discapacidad Física y Orgánica).

11.20 h.    Sr. Adolfo Conesa Ariza, president de Codifiva (Coordinadora de Personas con Diversidad Funcional Física de la Comunitat Valenciana).

12.00 h.    Sra. Montserrat Rams Marín, presidenta de Copava (Coordinadora de recursos de atención a personas con diversidad funcional intelectual).

12.40 h.    Sr. Francisco Javier Trigueros Molina, president de Fasocide (Federación de Asociaciones de Personas Sordociegas de España). 

13.20 h.    Sra. Nuria Coves Martínez, vicepresidenta de la Fundació Alinur (Centro de Ocio).

14.00 h.    Sra. Bárbara Congost Mirón, representant de Feder (Federación Española de Enfermedades Raras).

D’altra banda, cas que algunes d’estes persones no puguen assistir en el dia i hora assenyalats, podran ser substituïdes per altres incloses en el Pla de Treball.

 

Palau de les Corts Valencianes
València, 28 de setembre de 2022

 

El president
ENRIC MORERA I CATALÀ

Galeria