Comissió especial d'estudi sobre les mesures de prevenció dels riscos d'inundacions del Baix Segura en matèria territorial, urbanística i hídrica

Lugar de celebración
Hemicicle
Inicio
10:15
Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

PRESIDÈNCIA DE LES CORTS VALENCIANES

     D’acord amb els articles 42 i 66.2 de l’RCV, es convoca les il·lustres senyores diputades i els il·lustres senyors diputats membres de la Comissió especial d'estudi sobre les mesures de prevenció dels riscos d'inundacions del Baix Segura en matèria territorial, urbanística i hídrica, a la sessió de la comissió que s’iniciarà el proper dia 20 de gener de 2021, a les 10.15 hores, al Palau de les Corts Valencianes, amb l’ordre del dia següent:

1.    Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la reunió anterior.
2.    Compareixences que se sol·liciten en compliment del pla de treball aprovat per la comissió:

  • 10.15h: Sr. Vicente Doménech Gregori, subdirector general d’Ordenació del Territori i Paisatge de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.
  • 11.05h: Sr. Jeroni Banyuls García, cap del Servei d’Ordenació del Territori de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.
  • 11.55h: Sr. Vicente Joaquín García Nebot, director general d’Urbanisme de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.
  • 12.45h: Sr. Alberto Rubio Garrido, director general de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica de la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica.
  • 13.35h: Sra. Begoña Serrano Lanzarote, directora de l’Institut Valencià de l’Edificació.

 

Palau de les Corts Valencianes
València, 15 de desembre de 2020

 

El president
ENRIC MORERA I CATALÀ
 

Galeria