Comissió especial d'estudi sobre la situació actual del sector citrícola a la Comunitat Valenciana i la seua viabilitat futura.

Lloc de celebració
Sala A
Inici
10:00
Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

 

PRESIDÈNCIA DE LES CORTS VALENCIANES

D’acord amb els articles 42 i 66.2 de l’RCV, es convoca les il·lustres senyores diputades i els il·lustres senyors diputats membres de Comissió especial d'estudi sobre la situació actual del sector citrícola a la Comunitat Valenciana i la seua viabilitat futura, a la sessió de la comissió que s’iniciarà el proper dia 7 de febrer de 2022, a les 10.00 hores, en el Palau de les Corts Valencianes, amb l’ordre del dia següent:

1.    Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la reunió anterior.

2.    Compareixences que se sol·liciten en compliment del pla de treball aprovat per la comissió:

10.00h.: Il·lm. Sr.  Roger Llanes Ribas, secretari autonòmic de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

10.45h.: Sr. José Antonio Franco Vila, del Servei de Documentació, Publicacions i Estadística de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

11.30h.: Sra. Inmaculada Sanfeliu Feliu, Intercitrus.

12.15h.: Sr. Paco Borràs Escribà, consultor expert en sector citrícola.

13.00h.: Il·lma. Sra. Maria Dolors Parra Robles, directora general d’internacionalització de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

D’altra banda, cas que algunes d’estes persones no puguen assistir en el dia i hora assenyalats, podran ser substituïdes per altres incloses en el Pla de Treball.

 

Palau de les Corts Valencianes
València, 25 de gener de 2022

El president
ENRIC MORERA I CATALÀ

Galeria