Diputació Permanent

Lugar de celebración
Hemicicle
Inicio
10:00
Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

PRESIDÈNCIA DE LES CORTS VALENCIANES

D’acord amb els articles 58, punts 4 i 5, i 59.1 de l’RCV, es convoca les il·lustres senyores diputades i els il·lustres senyors diputats, membres de la Diputació Permanent, a la sessió que s’iniciarà el pròxim dia 6 de maig, a les 10.00h, a l’Hemicicle del Palau de les Corts Valencianes. L'ordre del dia serà el següent:

1.    Compareixença del vicepresident segon del Consell i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica per a informar sobre les actuacions dutes a terme per la Vicepresidència segona i la conselleria com a conseqüència de l’alarma sanitària de la Covid-19.

2.    Compareixença del conseller d’Educació, Cultura i Esport per a donar compte de la gestió de la conselleria respecte a l’excepcional situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 en l’àmbit educatiu, cultural i esportiu a la Comunitat Valenciana.

3.    Compareixença de la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública per a informar sobre les actuacions dutes a terme per la conselleria com a conseqüència de l’alarma sanitària de la Covid-19

4.    Validació o derogació del Decret llei 3/2020, de 10 d’abril, d'adopció de mesures urgents per a establir ajudes econòmiques a les persones treballadores afectats per un ERTO, i a les que han reduït la jornada laboral per conciliació familiar amb motiu de la declaració de l'estat d'alarma per la crisi sanitària provocada per la Covid-19 (RE núm. 16.732, DOGV 8787)

5.    Validació o derogació del Decret llei 4/2020, de 17 d’abril, de mesures extraordinàries de gestió econòmica financiera per fer front a la crisis produïda per la Covid-19 (RE núm. 16.819, DOGV 8794)

6.    Compareixença del conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per a informar de les mesures adoptades per la conselleria des de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma, a conseqüència de la situació d’emergència provocada pel virus Covid-19.

7.    Compareixença del conseller d’Hisenda i Model Econòmic per a informar sobre les mesures dutes a terme per la conselleria com a conseqüència de l’alarma sanitària per la Covid-19.

Palau de les Corts Valencianes
València, 28 d’abril de 2020

El president
ENRIC MORERA I CATALÀ

P.D., el lletrat major
FRANCISCO J. VISIEDO MAZÓN
(Resolució de Presidència de 23/4/2020)

Galeria