Ordre del dia Ple de 5/10/11

Lloc de celebració
Hemicicle
Inici
10:30
Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

 

 

PRESIDÈNCIA DE LES CORTS

 

D'acord amb els articles 55.1 i 65.1 del RC, es convoca les il·lustres senyores diputades i els il·lustres senyors diputats a la sessió ordinària del ple de les Corts, que s'iniciarà el pròxim dia 5 d’octubre, a les 10.30 h, al Palau de les Corts. L'ordre del dia serà el següent:

 

1. Dictamen de la Comissió d’Estatut dels Diputats y de les Diputades sobre compatibilitats dels Il·lustres Senyors Diputats i Senyores Diputades de Les Corts (BOC 12)

 

2. Proposició no de llei de tramitació especial d’urgència sobre mesures de recolzament als emprendedors, PIMES i autónoms, presentada pel Grup Parlamentari Popular (RE núm. 6.139, BOC 18)

 

3. Proposició no de llei de tramitació especial d’urgència sobre la posada en marxa d’una estratègia d’ocupació per als joves, presentada pel Grup Parlamentari Socialista (RE núm. 2.097, BOC 14)

 

4. Proposició no de llei de tramitació especial d’urgència sobre la defensa dels interesos col·lectius en matèria d’urbanisme transparent i accés a l’habitatge, presentada pel Grup Parlamentari Compromís (RE núm. 6.166, BOC 18)

 

5. Proposició no de llei de tramitació especial d’urgència sobre el rebuig a les fórmules de copagament per part dels usuaris del Sistema Valencià de Salut, presentada pel Grup Parlamentari Esquerra Unida (RE núm. 5.913, BOC 18)

 

6. Proposta de creació d’una comissió no permanent d'investigació sobre l'anomenat cas Brugal, que afecta diversos càrrecs públics i polítics de les institucions de la província d'Alacant per tal d’esbrinar els vincles entre la suposada trama corrupta i les persones públiques afectades sol·licitada pel Grup Parlamentari Esquerra Unida (RE núm. 1.557, BOC 17)

 

7. Proposta de creació d’una comissió no permanent d'investigació sobre la gestió de les ajudes a la cooperació tramitades per la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania –i abans, per la Conselleria d’Immigració i Ciutadania-respecte a les quals hi ha greus sospites de corrupció, alguna de les quals investigades per la fiscalia anticorrupció, i també la relativa a la presumpta xarxa d’organitzacions que haurien desviat diners d’ajudes per la Tercer Món a empreses afins en 2009 i 2010, sol·licitada pel Grup Parlamentari Esquerra Unida (RE núm. 1.558, BOC 17)

 

8. Proposta de creació d’una comissió no permanent d’investigació sobre l’accident de metro esdevingut a València el 3 de juliol de 2006, on moriren 43 persones i en resultaren ferides 47, per a depurar les responsabilitats pertinents i establir les millores que encara cal aplicar a la línia 1, sol·licitada pel Grup Parlamentari Esquerra Unida (RE núm. 1.578, BOC 17)

 

9. Proposta de creació d’una comissió no permanent especial d’estudi de les tècniques i de les actuacions per a millorar el rendiment escolar i les possibilitats d’ocupació dels joves, sol·licitada pels Grups Parlamentaris Popular, Socialista, Compromís i Esquerra Unida (RE núm. 5.906, BOC 17)

 

10. Proposta de reforma de l’article 6.1 del Reglament de les Corts, presentada pel Grup Parlamentari Compromís (RE núm. 149, BOC 6)

 

11. Preguntes 57, 58, 59, 41 (BOC 16), 81, 87, 80, 97, 100, 88, 89, 91 (BOC 18)

 

12. Interpel·lació pel procediment especial d’urgència al conseller de Justícia i Benestar Social sobre la política general de la conselleria amb relació a les valencianes i els valencians que no perceben cap tipus d’ingressos a les seues llars, que formula el diputat Antonio Torres Salvador, del Grup Parlamentari Socialista (RE núm. 2.675, BOC 14)

 

13. Interpel·lació al conseller de Sanitat sobre la política general de la conselleria al voltant de la reorganització sanitària en l’àrea 23, que formula el diputat Juan I. Ponce Guardiola, del Grup Parlamentari Compromís (RE núm. 6.251, BOC 18)

 

14. Interpel·lació al Consell sobre la política general en relació amb l’ús del valencià en l’administració de la Generalitat, que formula el diputat Ignacio Blanco Giner, del Grup Parlamentari Esquerra Unida (RE núm. 6.142, BOC 18)

 

15. Compareixença del president del Consell per a respondre les preguntes d’interès general per a la Comunitat Valenciana, formulades pels grups parlamentaris.

 

 

Palau de les Corts

València, 27 de setembre de 2011

 

 

 

 

El president

JUAN GABRIEL COTINO FERRER

Galeria