15.661 persones van visitar les Corts el 2012

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

Un total de 15.661 persones van visitar les Corts durant el passat any 2012. D’ells, 10.159 ho van fer en visites guiades a les instal·lacions de les Corts, als quals cal sumar els 5.502 visitants que van acudir a les Corts en la Jornada de Portes Obertes celebrada el passat 6 de desembre amb motiu del Dia de la Constitució Espanyola. 

De les visites guiades, el 70 % són escolars procedents de centres de tota la Comunitat Valenciana, i el 30 % restant, adults. En concret, 3.517 són alumnes de primària, 3.255 visitants són de secundària i la resta són universitaris (980) i persones majors (2.397). 

Els mesos de més visitants han sigut març i maig, amb al voltant de 1.400 visitants. El de menor afluència ha sigut el mes de setembre, en què a penes es van registrar visitants.

Els grups procedixen de nombroses poblacions de tota la Comunitat Valenciana. També s’ha detectat un creixent increment en la visita de grups d’estudiants estrangers. En la majoria són visites concertades per centres escolars, encara que també hi ha associacions de veïns, ames de casa, escoles d’adults i associacions de jubilats.

En comparació amb l’any anterior (20.502 visitants), les visites han descendit un 25 % en tot l’any a causa, principalment, de la important baixada de visites concertades de grups d’escolars de primària. 

 
Les visites guiades a les Corts són una bona oportunitat perquè els ciutadans coneguen la institució que representa a tots els ciutadans de la Comunitat.
 

Galeria

Comentaris