20.502 persones van visitar Les Corts el 2011

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

Un total de 20.502 persones van visitar les Corts durant el passat any 2011. D’estos, 13.702 van ser visites guiades a les instal•lacions de les Corts, als quals cal sumar 6.800 visitants que van acudir a les Corts en la Jornada de Portes Obertes celebrada el passat 6 de desembre amb motiu del Dia de la Constitució Espanyola.

 

De les visites guiades, el 70% són escolars procedents de centres de tota la Comunitat Valenciana i la resta, 30%, adults. En concret, 6.630 són alumnes de primària, 2.968 persones són de secundària i la resta, 4.104, són universitaris i persones grans.

 

Els mesos de més visitants han estat gener, amb 2.108 persones ja que es van rebre visitants tots els dies per no haver activitat parlamentària ordinària, i el mes de maig en el qual no va haver cap festa amb 2.222 persones. El de menor afluència, sense comptar la Jornada de Portes Obertes, és el mes de desembre degut a l’activitat parlamentària i a les festes nadalenques.

 

Els grups procedixen de nombroses poblacions de tota la Comunitat Valenciana. També s’han rebut visites de dos grups d’estudiants de França, un d’Estats Units i un altre grup d’Alemanya. En la majoria són visites concertades per centres escolars, encara que també n’hi ha associacions de veïns, ames de casa, escoles d’adults i associacions de jubilats.

 

Les visites guiades a Les Corts són una bona oportunitat perquè els ciutadans coneguen la institució que representa tots els ciutadans de la Comunitat.

Galeria

Comentaris