25 d’Abril: Jornada de portes obertes amb motiu del Dia de les Corts Valencianes

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

Les Corts Valencianes obriran les seues portes el proper dilluns, 25 d’abril, dia festiu a la ciutat de València i que coincideix enguany amb el Dia de les Corts Valencianes. Totes les persones que vulguen conéixer la història del Palau dels Borja i també el funcionament del parlament valencià, ho podran fer en un horari de 10 a 14 hores pel matí i per la vesprada, de 16 a 20 hores. 

Des del passat 25 de març, s’han recuperat les visites en grup a les Corts, complint amb les normes de prevenció contra la Covid-19 vigents. Amb la retornada del públic al Palau dels Borja, el parlament valencià reprén l’organització de la seua tradicional jornada de portes obertes, amb motiu del 25 d’Abril, després de dos anys sense poder fer-la per motiu de la pandèmia. 

GUARDONS DE LES CORTS 

Dissabte 30, pel matí, se celebrarà l’acte institucional del Dia de les Corts Valencianes al Palau dels Borja. A més del discurs del President de les Corts, Enric Morera, es lliurarà l’Alta Distinció Francesc de Vinatea al poble d’Ucraïna i el guardó Guillem Agulló a l’ex entrenador del València CF, Guus Hiddink i al professor de secundària Miquel Àlvarez Dolç, qui patí una agressió de caire homòfob a un institut de secundària del Camp de Túria a principis d’any. 

Portes Obertes
Galeria

Comentaris