Calendari parlamentari del proper període de sessions

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

València, 30 de juliol de 2018 – El proper 1 de setembre s’obrirà el període de sessions fins al 31 de desembre i que serà el penúltim de la IX legislatura. Segons l’acord pres en la Junta de Síndiques i Síndics de les Corts Valencianes, l’activitat al parlament valencià es reprendrà el dia 1 de setembre i les sessions s’obriran el 10 de setembre, amb el Debat de Política General, que tindrà lloc del 10 al 14 de setembre.

La setmana del 17 al 21 de setembre s’emprarà per a la realització de comissions parlamentàries mentre que la primera sessió ordinària del període seran els dies 26 i 27.

Les dos primeres setmanes d’octubre el calendari parlamentari estarà ocupat amb la realització de comissions i els dies 17 i 18 i 24 i 25 d’este mes se celebraran plens ordinaris. La darrera setmana d’octubre, també serà per a la celebració de comissions.

El mes de novembre, condicionat per la data de presentació del Projecte de Llei dels Pressupostos de la Generalitat per a 2019, es reserva la primera quinzena per a la compareixença dels consellers i consellers per explicar en comissions els seus comptes i per a debatre en ple el Projecte de Llei de Pressupostos i el Projecte de Llei d’acompanyament. Els dies 21 i 22 i 28 i 29 de novembre se celebraran sessions ordinàries del Ple de les Corts.

La primera setmana de desembre s’emprarà per a comissions, mentre que els dies 12, 13 i 14 es debatran en comissió les esmenes al Projecte de Llei de Pressupostos i els dies 19, 20 i 21 se celebrarà el Ple de les Corts per al debat del Projecte de Llei de Pressupostos i del Projecte de Llei d’acompanyament.

Galeria

Comentaris