Comencen les sessions plenàries amb les compareixences dels consellers i conselleres

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

Dimecres 11 de setembre s’iniciaran les compareixences dels consellers i conselleres del nou govern valencià al Ple de les Corts. Les intervencions dels titulars de les diferents carteres del Consell començaran a les 10.30 hores, amb la Vicepresidenta primera del Consell i responsable de les polítiques d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra. Eixe matí, també està prevista la participació al ple del Vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau.

La compareixença de la vesprada del dimecres 11 serà per al conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler. El ple continuarà dijous 12 de setembre, amb la intervenció pel matí de la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo i tancarà esta primera ronda de compareixences dijous per la vesprada la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló.

Dimecres 18 de setembre es reprendran estes intervencions dels membres del Consell al Ple, i el primer en fer-ho serà el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, a qui seguirà la consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà. Per la vesprada del dia 18, participarà el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.

El darrer dia de compareixences serà dijous 19 i pel matí ho faran la consellera d’Innovació, Universitats i Societat Digital, Carolina Pascual i la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez. El conseller que tancarà la ronda serà el d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà.

Junta de Síndics

Junta de Síndics
Galeria

Comentaris