La convocatòria de Junta de Síndics s’avança a la setmana vinent per fixar data i ordre del dia d’una Diputació Permanent al mes de gener

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

La Mesa de les Corts Valencianes s’ha reunit hui per a procedir a la tramitació de les iniciatives parlamentàries presentades els darrers dies, entre les quals, es troben peticions de convocatòria de Diputació Permanent, com també la petició feta per membres del Consell per comparèixer davant la cambra i donar explicacions respecte l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 al territori valencià i les accions preses per l’executiu autonòmic.

Així, la Mesa ha decidit avançar la convocatòria de la Junta de Síndics, que es reunirà el proper dimarts, 19 de gener, per posar data i ordre del dia a una Diputació Permanent del parlament valencià.

Per altra banda, l’activitat parlamentària continua i despús-demà està convocada la comissió especial d’estudi sobre les mesures de prevenció dels riscos d’inundacions al Baix Segura, que es reunirà a partir de les 10.15 hores a l’hemicicle de les Corts i la qual té prevista cinc intervencions. Esta comissió es podrà seguir, com sempre, en directe des del canal Corts al web del parlament i també a Youtube. La comissió d’estudi es tornarà a reunir este mes de gener en dos sessions més, concretament els dimecres 20 i 27.

També està convocada la Comissió de Radiotelevisió Valenciana i de l’Espai Audiovisual per a dilluns, 18 de gener a les 10.30 hores, a l’hemicicle de les Corts.

En un altre ordre d’assumptes, en la Mesa de les Corts de hui s’ha tingut coneixement de la comunicació del Congrés dels Diputats, per la qual s’informa que s’ha traslladat als grups parlamentaris de la cambra baixa la sol·licitud d’informació del parlament valencià per a saber quina és la previsió per iniciar la tramitació de la proposició de reforma de la disposició addicional segona de la Constitució per a la reintegració efectiva del Dret Civil Valencià.

Reunió de la Mesa de les Corts

Reunió de la Mesa de les Corts
Galeria

Comentaris