Juan Cotino es reunix amb la representant de l'ONU pel XX Aniversari de l'Any Internacional de la Família

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

 

El president de les Corts, Juan Cotino, s’ha reunit hui a Madrid amb la coordinadora del Programa de família de les Nacions Unides, Renata Kaczmarska, per a conèixer les diverses iniciatives que esta organització mundial prepara per a commemorar el 20 Aniversari de l’Any Internacional de la Família.
 
L’ONU confecciona un programa a desenvolupar en tot el món per a este aniversari i, en este context, fa diverses reunions amb representants de distints parlaments, tant regionals com nacionals, per a donar-los-el a conèixer y animar-los a la commemoració d’esta celebració.
 
L’objectiu de la commemoració de l’Any Internacional és la col·laboració amb el compromís de l’ONU per a fomentar programes i polítiques que asseguren el benestar de la família, donant-li suport en les seues funcions per a, així, contribuir a promoure el desenvolupament dels pobles.
 
El president Juan Cotino s’ha compromès a traslladar a la Mesa de les Corts les iniciatives plantejades per la representant de les Nacions Unides que ha participat hui a Madrid en una conferència organitzada per la Internacional Federation for Family evelopment (IFFD) i per l’Institut Internacional d’Estudis sobre la Família-The Family Watch.
 
 

Galeria

Comentaris