La Junta de Síndics aprova el calendari parlamentari fins desembre de 2019

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

La Junta de Síndics celebrada hui ha aprovat el calendari parlamentari del període de sessions comprès entre setembre i desembre. L’activitat dels dies 11, 12, 18 i 19 serà per a la compareixença dels consellers i conselleres del nou Govern valencià i els dies 25 i 26 hi haurà ple ordinari. La junta ha habilitat els restants dies del mes de setembre per a la reunió de les comissions.

Al mes d’octubre se celebraran comissions en la primera i segona setmana del mes i els dies 16, 17, 23 i 24 hi haurà ple de les Corts. A novembre començaran les tramitacions per al Projecte de Llei de Pressupostos de la Generalitat de 2020 i estan previstes les compareixences dels consellers i conselleres en la Comissió d’Hisenda entre el 4 i 6 de novembre. De l’11 al 14 es reuniran les comissions; el dia 15 se celebrarà el Ple de debat a la totalitat dels pressupostos; el dia 18, el ple de debat a la totalitat de la llei d’acompanyament i els dies 27 i 28 de novembre hi haurà ple ordinari.

Desembre començarà amb el debat en la comissió d’Hisenda de la llei d’acompanyament dels pressupostos, el dia 5 i els dies 11, 12 i 13 està previst el debat en comissió, per a finalitzar la tramitació parlamentària del Projecte de Llei de Pressupostos els dies 18, 19 i 20 de desembre, amb el debat en ple de la llei de pressupostos i d’acompanyament.

Per altra banda, la Junta de Síndics també ha aprovat una proposta de distribució dels temps en les diferents intervencions parlamentàries, amb la finalitat de donar una major agilitat als debats i reduir els temps, atès que ara hi participen sis grups parlamentaris.

Junta de Síndics de les Corts

Junta de Síndics de les Corts
Galeria

Comentaris