Les Corts acullen la commemoració del Dia Mundial de l’Alzheimer i reben a les associacions federades en FEVAFA

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

Les Corts Valencianes han acollit hui la commemoració del Dia Mundial de l’Alzheimer, en una recepció celebrada en l’hemicicle a la Federació Valenciana de Familiars i Amics de Persones amb Alzheimer (FEVAFA), coordinadora que celebra enguany els seus 25 anys d’activitat.

En l’acte han intervingut el president de la federació, Santiago Llopis i  els representants dels grups parlamentaris i s’ha aprofitat la recepció per lliurar els guardons que anualment atorga FEVAFA. En la modalitat de Comunicació i sensibilització, el guardó ha estat per a Benjamín Serrano i Cristina Serrano, autors de l’exposició fotogràfica “Me llamo. Me llaman”, per sensibilitzar sobre l’Alzheimer i que durant esta setmana, estarà exposada als corredors de les Corts Valencianes.

FEVAFA també ha lliurat els distintius en la modalitat de “tasca social” i enguany s’ha fet un reconeixement especial a l’actriu Carmen Elías. Esta intèrpret, guanyadora d’un premi Goya, ha fet públic recentment que ha estat diagnosticada d’Alzheimer i està entregada en estos moments en la divulgació i sensibilització de la malaltia. De fet, Carmen Elías està gravant un documental, “Aquí, ahora”, dirigit per Claudia Pinto i que tracta sobre la vida de l’actriu i el que ha suposat conèixer que pateix Alzheimer.

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, qui tots els anys participa en la commemoració del Dia Mundial de l’Alzheimer de FEVAFA, ha estat l’encarregat de tancar l’acte, agraint la gran tasca de “totes les associacions integrants de la federació i que dia a dia fan possible una atenció en condicions a les persones que tenen Alzheimer, donant-los una gran qualitat de vida i dignitat a totes les nostres persones estimades”.

Comentaris