Les Corts distribuiran una primera edició de 5.500 mapes comarcals

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

L’anunci de l’edició del nou mapa comarcal per part de les Corts Valencianes ha estat un autèntic èxit i s’han sobrepassat les 5.500 peticions a la Presidència del parlament per aconseguir un exemplar en paper del mapa, obra de l’Institut Cartogràfic Valencià. Per això, des de la cambra autonòmica s’ha anunciat que es tanca el formulari de petició fins a una nova edició i s’enviaran a totes les persones que ho han sol·licitat en la darrera setmana.

El president de les Corts, Enric Morera, ha agraït el treball i la disposició de l’Institut Cartogràfic Valencià i del seu director, Xavier Navarro, “per fer-nos partícips de l’edició actualitzada del mapa comarcal valencià i poder fer una primera difusió entre la ciutadania. En només una setmana, hem rebut més de 5.500 peticions de mapes, el que demostra el gran interès per conèixer la nostra realitat comarcal i el gran treball que ha fet l’ICV”.

Des de la Presidència del parlament valencià han informat que esta setmana començaran els primers enviaments de mapes i s’espera que en les properes setmanes puguen enviar-se tots els exemplars sol·licitats per la ciutadania a les Corts Valencianes.

Galeria

Comentaris