Les Corts divulguen amb un vídeo la història i funcionament de la institució de forma didàctica

Comparteix a Facebook Comparteix a Twitter

Tots els anys, milers d’estudiants de diferents graus i persones de totes les edats visiten les Corts Valencianes, tant de forma programada com també durant les jornades de portes obertes. La pandèmia mundial de la Covid-19 ha impossibilitat, des del passat mes de març, l’accés al Palau dels Borja per conèixer la seua història i el funcionament del parlament valencià.

Per eixe motiu, les Corts Valencianes han elaborat un vídeo didàctic, pensat per a tots els públics i adaptat als continguts curriculars dels escolars valencians, per donar a conèixer la història del parlament, des de la seua fundació en l’etapa foral, al 1261, la seua evolució històrica i el funcionament de la cambra amb la recuperació de l’autogovern amb l’arribada de la democràcia.

El vídeo ja es pot vore al canal de Youtube de les Corts Valencianes (youtube.com/user/lescortsvalencianes), en les versions en valencià i en castellà i es pot descarregar des del web de les Corts, perquè puguen treballar amb ell en les escoles, instituts, universitats populars i altres associacions, com també la ciutadania en general. També està disponible a la pàgina de Facebook i al perfil de Twitter de les Corts.

Segons ha declarat el President de les Corts, Enric Morera, “enguany era un any molt especial, era la celebració del cinquè centenari de la construcció del Palau dels Borja, seu de les Corts Valencianes i ens haguera agradat molt compartir l’efemèride amb el poble valencià, però les circumstàncies sanitàries actuals no ho han fet possible, per això posem a l’abast dels col·legis, instituts i la ciutadania un vídeo breu i molt ben treballat respecte a la informació històrica, perquè tot el món puga conèixer la història de les Corts, des de la seua fundació al 1261 fins l’actualitat i com funcionem en estos moments”.

 

Descarrega’t el vídeo:

https://drive.google.com/file/d/1_jRZ7Bqlqc9Muz4BKk5slRH4zYKgqAeS/view?usp=sharing

Les Corts obrin les seues portes amb un vídeo divulgatiu

Imatge de la porta del Palau dels Borja
Galeria
Videos

Comentaris